Een actiewebsite om iets écht onder de aandacht te brengen

 

Heeft u een nieuw product te promoten of wilt u een extra dienst onder de aandacht brengen? Dan is een actiewebsite de oplossing. Buzz creëren rondom het onderwerp, zorgen voor exposure bij uw doelgroep en binnen een kort tijdsbestek aan de bekendheid van uw product of dienst werken, dat is wat een actiewebsite doet. Een actiewebsite is een effectief middel wanneer  iets écht op mag vallen.

Een actiewebsite wordt ingezet voor tijdelijke marketingdoeleinden waarin een specifiek onderwerp centraal staat. De doelstelling is vaak aandacht genereren bij uw doelgroep en naamsbekendheid ontwikkelen omtrent het te promoten onderwerp. Een combinatie van gebruiksvriendelijkheid en een duidelijke call-to-action zorgen ervoor dat er conversie plaatsvindt. De actiewebsite heeft doorgaans een afgeleid doel ten opzichte van de primaire corporate website.

Indicia & actiewebsite

Wanneer u besluit om een actiewebsite op te laten zetten, bent u bij Indicia aan het juiste adres. Wij zijn specialist in het ontwikkelen van campagnes en actiewebsites voor organisaties. Deze websites kunnen snel gerealiseerd worden om adequaat op een bepaalde marktbeweging in te spelen. Indicia onderscheidt zich doordat we niet enkel uw website realiseren; uitgaande van uw bedrijfsstrategie en doelstellingen denken wij met u mee over de invulling van de website en zullen we u de meest optimale en efficiënte oplossing bieden.

Voordelen

  • Passend binnen een online marketing strategie
  • Vijf tot tien content pagina’s en eenvoudige, actiegerichte functionaliteit
  • Ogend als een landingspagina, maar wel buiten de corporate site
  • Volledig voorbereid op search engine optimization (SEO), wat vindbaarheid vergroot
  • Sterke integratie met social media, zoals share functionaliteit
  • Google Analytics standaard ingebouwd