• “Zilveren Kruis’ Gezond Ondernemen Platform biedt meer dan 70 werkgevers en hun medewerkers toegang tot ongeveer 400 gezondheid- en vitaliteitsdiensten.”
  Roel van der Heijden, Zilveren Kruis
 • “De combinatie van Indicia’s expertise in datamanagement en Iselect’s kennis van duurzame inzetbaarheid maakte het mogelijk het platform snel te ontwikkelen.”
  Daan Hermes, ISelect

Versterk jouw bedrijf met data­management

Feit: data biedt potentie. Maar hoe breng je de juiste informatie samen om jouw organisatie nog slimmer te laten werken? Maak gebruik van de potentie van data door systemen te koppelen. Met Indicia’s datamanagement en  Connectivity Center kan dat veilig en snel. We hebben al meer dan 2000 koppelingen gemaakt voor klanten zoals Zilveren Kruis, Achmea, Fashion United en het Ministerie van Financiën. Lees hier hoe datamanagement jouw bedrijf slimmer laat werken.

Effectief datamangement

Exact Online kan je helpen met je boekhouding, een boekingssysteem houdt reserveringen bij en met een CRM beheer je jouw relaties. Maar dit is pas de top van de data-ijsberg. Allerlei software, platformen en tools verzamelen continu gegevens waarmee jij jouw bedrijf nog slimmer kan inrichten. Of waarmee je jouw bedrijfsstrategie verscherpt. Maar wil jij deze kansen benutten, dan moet de data foutloos, actueel en relevant zijn. En daar ligt onze expertise.

Wij zijn expert in het ontsluiten, bundelen en rubriceren van data. Gespecialiseerd in het maken van koppelingen met alle mogelijke systemen: oud of nieuw, intern of extern. Resultaat: alle relevante informatie overzichtelijk, visueel aantrekkelijk en vindbaar. Zo verdwaal jij niet meer in overvloedige data verspreid over verschillende systemen, maar zie je alle informatie overzichtelijk terug in een portal of dashboard. Neem betere beslissingen, anticipeer op veranderingen en ontdek waar kansen liggen voor jouw bedrijf.

Continu aandacht voor de veiligheid

Jouw klanten, medewerkers en leveranciers zijn allemaal gebaat bij efficiënt datamanagement. Want met toegankelijke informatie is jouw organisatie klantvriendelijker, beter te managen en prettiger om mee te samenwerken. Cruciaal daarbij is dat jij de zekerheid hebt dat data en applicatie goed werken, bereikbaar zijn en veilig zijn. Met Indicia’s Managed Services hoef jij je daar geen zorgen over te maken. En is jouw technisch en functioneel applicatiebeheer prima geregeld.

Weten hoe wij waken over de business continuïteit van onze klanten? Lees hier meer over onze Managed Services.

Snelle implementatie

Zodra we jouw datalandschap in kaart hebben gebracht, koppelen we alle relevante systemen. Om vervolgens de data via dashboard, app, portal of site beschikbaar te maken. Wij hebben al duizenden koppelingen gemaakt met uiteenlopende systemen. Daardoor kunnen we snel werken. Waardoor jij jouw klanten doelgerichter benadert, efficiënter je marketingbudget inzet of jouw sales en projectmanagers van handige informatie voorziet.

Onmisbare randvoorwaarden voor elke digitale oplossing: privacy en security. De AVG is dan ook altijd één van de uitgangspunten bij de ontwikkeling en het onderhoud van een applicatie. Zo hebben al onze collega’s een geheimhoudingsverklaring getekend en attenderen we jou op het afsluiten van een verwerkersovereenkomst. Wie toegang tot alle informatie heeft? Dat bepaal jij natuurlijk zelf.

Hoe gaan we te werk?

Onze hulp begint bij jouw doelen. Ga je bijvoorbeeld voor omzet, productiviteit of klantloyaliteit? Verschillende doelen die vragen om andere gegevens en KPI’s. Met die doelen, jullie kennis en onze expertise gaan we aan de slag. We analyseren jullie digitale landschap aan systemen en presenteren inzichten in een data-management rapportage.

Deze gestructureerde aanpak is onmisbaar bij complexe informatievraagstukken. Daardoor hebben we helder welke data toegevoegde waarde heeft voor jou en de doelgroepen die jij wil bedienen. En hebben we een stevige basis voor de ontwikkeling van een digitale oplossing die jouw organisatie naar een hoger niveau tilt.

Vaste partner

Jouw bedrijf opereert in een dynamische omgeving. En net als een huis, is een digitale oplossing nooit af: nieuwe inzichten, nieuwe digitale kansen, up-to-date blijven. Wij regelen het zodat de applicatie continu optimaal draait. Wij blijven monitoren, adviseren en bijsturen. Zo weet je ook na oplevering welke kansen er liggen en implementeer je zorgeloos nieuwe bedrijfssystemen.

 • /01 Data analyse
  /02 Dashboard
  /03 App
  /04 Performance analyse
  /05 E-mailmarketing
  /06 Website
  /07 Portal
  /08 E-commerce
  /01 Data analyse
  /02 Dashboard
  /03 App
  /04 Performance analyse
  /05 E-mailmarketing
  /06 Website
  /07 Portal
  /08 E-commerce
 • /01 Data analyse
  /02 Dashboard
  /03 App
  /04 Performance analyse
  /05 E-mailmarketing
  /06 Website
  /07 Portal
  /08 E-commerce
  /01 Data analyse
  /02 Dashboard
  /03 App
  /04 Performance analyse
  /05 E-mailmarketing
  /06 Website
  /07 Portal
  /08 E-commerce