• Bij Indicia weten ze waarover ze het hebben. Ze zijn kritisch op onze wensen, sturen bij waar nodig en leveren wekelijks analytics waar we mee verder kunnen.
    Vincent van Baarle - Overdevest, Online marketing manager, De Zonnebloem

Flexibele social media marketing

Pubers zitten op TikTok, jongeren op Snapchat, ouderen op Facebook, professionals op Linkedin en singels op Tinder. Hoe je social media inzet, ligt dus aan jouw doelgroep. Daarom doorgronden we eerst jouw vraagstuk. Wat wil je? Wie wil je bereiken? En nog belangrijker: wat wil jouw doelgroep. Pas als de basis na een kick-off helder is, zetten wij kanalen efficiënt en doelgericht in.

We vullen de social media jaarkalender niet voor alle 365 dagen in, maar passen iedere maand onze tactiek aan op gebeurtenissen. Van binnen- en van buitenaf. Want data vertelt ons goed welke richting we nu uitgaan, maar ook actualiteiten, concurrentie en zelfs het weer kunnen van invloed zijn op de online marketingstrategie. Bovendien analyseren we alle resultaten en sturen we onze aanpak continu bij om zo jouw doelstelling te halen.

Online autoriteit met social media marketing

Social media is een machtig medium. Het zet jouw bedrijf in de kijker en bereikt nieuwe doelgroepen. Maar door lukraak berichten te plaatsen, te adverteren of influencers in te zetten, blijft jouw beoogde doel ver uit het zicht. Indicia bedenkt een strategie voor jouw social media marketing en gebruikt communicatiemiddelen waar jouw publiek op zit te wachten. Zo creëer jij trouwe fans die jouw bedrijf omarmen.

Onderdeel van de online marketingstrategie

De sleutel tot succes. Dat is vaak de gecombineerde inzet van online kanalen. WIj halen energie uit deze puzzels en formuleren een uitgebalanceerde strategie. En we zorgen ervoor dat alle stukjes perfect in elkaar passen. Zo hangt het succes van socialmediaberichten nauw samen met de juiste content op jouw website. Indicia heeft altijd zicht op het grotere geheel en zet breed in om jouw doel te bereiken.