Grip op informatie met een data-analyse

CRM, Exact Online, Google Analytics, urenregistratie en voorraad- en ordersysteem. Er zijn tal van koppelingen die je kunt maken. En er zwerft heel wat nuttige (big) data in jouw bedrijf rond. Indicia onderzoekt aan welke informatie je echt iets hebt. En waarmee je stappen binnen jouw bedrijf kunt zetten. Laat ons jouw datalandschap schetsen met een data-analyse en ontdek het potentieel.

Data, wat kun je ermee?

Data is goud waard wordt vaak gezegd. Waarom? Je leert ervan. En als je leert word je beter. Met data zie je de piekperiode van het aantal verhuurde vakantiewoningen. En wie ze boekte. Gezinnen of stellen bijvoorbeeld. Daar kan jouw marketingafdeling mee vooruit. Door maatwerk overzichten te maken die passen bij jouw bedrijfsdoelen is het toepasbaar in iedere branche. Of er nou pakketjes of diensten over de toonbank gaan.  

 

Een data-analyse is een robuuste basis voor de ontwikkeling van een portal of management dashboard waarmee jij je business, marketing en managementinformatie slimmer inricht.

Je maakt met de inzichten doordachte keuzes die je bedrijf verder helpen. En dat doe je veel sneller wanneer alle informatie gebundeld staat en niet over verschillende systemen verspreid. Wij maken slimme koppelingen. Zodat jij in een oogopslag ziet waar de kansen liggen.

Data-analyse en deskundig advies

Een scan van het datalandschap binnen jouw bedrijf is prettig. Zo weet je in korte tijd waar de kansen liggen. Maar jij wilt meer dan dat. Namelijk een advies over de vervolgstappen. Onze data-analyse is geen boekwerk dat we je even op de mail versturen. Het is een onderdeel van een breed bedrijfsadvies dat wij altijd persoonlijk komen toelichten. Kunnen we mooi even met elkaar sparren en jouw bedrijf nog verder helpen.

Eindeloze mogelijkheden

Je hoeft niet meer handmatig informatie van het ene naar het andere systeem over te brengen. Net zo min als dat je dertig verschillende uitdraaien van de kwartaalcijfers naast elkaar moet leggen. Maak alle data in een klap inzichtelijk met een dashboard. Of laat de workflow van verschillende afdelingen in een portal keurig in elkaar overlopen. Alles kan. Wat zijn jouw wensen?