• “Geweldige benadering van reputatiemanagement. Met een resultaat waar we tot vandaag profijt van hebben.”
    Wim de Ruiter, Holding directeur Mandemakers Groep

Meer controle over je online reputatie

Jouw klanten zijn supertevreden over jouw product of service. Niets te klagen dus! Maar uit je online reputatie blijkt iets anders. Een paar negatieve reviews trekken je gemiddelde score naar beneden, op sommige reviewplatforms heb je nog maar weinig reacties en enkele ongenuanceerde comments op social kanalen zijn je een doorn in het oog. Hoe krijg je meer controle over je online reputatie?

Kracht van tevreden klanten

Met Reputatiemanagement van Indicia laat je de kracht van jouw tevreden klanten voor je werken. Krijg grip op je online reputatie door meer positieve klantengagement te ontwikkelen. Bestrijd online negativiteit met een ferme dosis positiviteit. En creëer een optimaal en realistisch beeld van jouw organisatie op alle relevante reviewplatformen. Zo ga je binnen no-time van een 3 naar een 8!

Koppeling met je CRM-systeem

Met onze inhouse ontwikkelde software haal je reviews over jouw product of dienst eenvoudig binnen voor álle relevante reviewplatforms. Dat gaat volledig automatisch, dankzij een veilige koppeling van je CRM-systeem met onze software en daarmee met verschillende reviewplatformen.

Verdien jij een betere online reputatie?

Wij helpen jou door de inzet van klanttevredenheidsonderzoek.
Geautomatiseerd én eerlijk.

Vrijblijvend meer weten? Vraag een gratis quickscan aan!

Plan van aanpak voor een representatieve online reputatie

Binnen 4 tot 8 weken profiteer je al van de positieve ervaringen van jouw klanten. Dan begint het onmisbare onderhoud om ervoor te zorgen dat de echte klanttevredenheid zichtbaar blijft op verschillende reviewplatformen. Dat houdt in dat een traject minimaal 1 jaar duurt. Zo gaan we te werk:

  • We zoeken uit welke reviewplatforms het meest relevant zijn voor jouw organisatie.
  • We halen reviews over jouw product of dienst binnen op alle geselecteerde reviewplatforms met behulp van onze software.
  •  Het aantal vier- of vijfsterrenreviews op verschillende reviewplatformen stijgt en je online reputatie komt beter overeen met je offline klanttevredenheid.
  •  We blijven je online reputatie nauwkeurig monitoren. Zien we ongewenste veranderingen? Dan kunnen we ingrijpen. Daarvoor sluit je een abonnement af dat snel en op ieder moment opzegbaar is.
  • De eerste 8 weken maakt jouw online reputatie enorme sprongen voorwaarts. Maar online reputatie is wel een ongoing proces. En heeft dus continu aandacht nodig. Wij zorgen ervoor dat jouw echte repuatie in de volle breedte van het Internet in balans is en blijft. En jij heel effectief met een goede reputatie veel zichtbaarder bent in Google.