Indicia maakt jouw organisatie slimmer

Hallo. Wij zijn Indicia. Een onafhankelijk digitaal bureau dat sinds 1996 organisaties slimmer maakt. We combineren creativiteit, technologie en ondernemerszin. Zo geven we concrete antwoorden op soms complexe vragen. Vanuit Tilburg werken we met ruim 175 digitale denkers en doeners. Ieder met zijn eigen talenten, expertises en skills. Samen aan de slag om organisaties slimmer te maken.

Jouw digital partner

Indicia gaat verder dan het maken van digitale oplossingen. We werken als digital partner. Vanuit een ondernemende blik: eerst de businessvraag helder, dan de juiste digitale oplossing. Altijd in nauwe samenwerking met onze opdrachtgevers. Tijdens projecten, maar ook daarna. We blijven ondersteunen, verbeteren en meedenken. Als partner maken we duidelijke afspraken voor blijvend resultaat.
3 mensen brainstormen aan een ronde tafel
3 mensen brainstormen aan een ronde tafel

100% ISO 27001 gecertificeerd

Dat geeft jou de zekerheid dat we gegevens veilig verwerken en opslaan. En steeds bezig zijn met het monitoren en verbeteren van ons managementsysteem voor informatiebeveiliging. Elk jaar worden we opnieuw extern ge-audit door DigiTrust. Dat betekent voor jou:

  • "Wij houden ervan om groei van dichtbij mee te maken."
    Carlo Korssen - CEO Indicia

Gecertificeerd op de CO2 Prestatieladder

People, Planet, Participation. Indicia gaat voor een mooiere wereld voor iedereen. Daarom werken we aan het verminderen van onze CO2-footpint en zijn we gecertificeerd op de CO2-prestatieladder. Ook investeren we in mensen en een samenleving waarin iedereen mee kan doen. Hoe en met welke doelen? Dat lees je hier.

Alles draait om

Gezonde ontwikkeling voor talent

Indicia maakt werk van persoonlijke groei. Binnen Indicia én in de wereld om ons heen. Door talent te ontwikkelen. Door kennis te delen. Door actief te werken aan een gezonde manier van leven. Dat doen we als bedrijf. Maar vooral als betrokken mensen. We hebben veel aandacht voor studenten. Met stageplekken en programma’s waarin we studenten uitdagen innovatieve oplossingen te vinden voor praktische problemen. We besteden veel tijd aan kennisdeling en verdieping, onder meer tijdens Drupal-Jams en Tweakers Summits. Ook geloven we in het belang van sport. Door het zelf te doen, in clinics, trainingen en challenges. En: door het sponsoren van HC Tilburg, Willem II en nog veel meer sportclubs en evenementen. Tot slot sponsoren we ook Tilburgse initiatieven als kunststichting Kobra, de Verbeeten Challenge en Roze Maandag.

Proef de sfeer
Expertise en kwaliteit in harde cijfers
1996
27 jaar ervaring
175
Collega's
100

%

ISO 27001 gecertificeerd
3
Scope op de CO2 Prestatieladder

INSTA

Werken. Lunchen. Leren. Maken. Sporten. Denken. Lachen. Elke dag anders. Elke dag slimmer.

swipe-image
Sleep voor meer