Effectieve content in elke fase van de klantreis

Welke vragen heeft je doelgroep? Welke content hoort waar in de customer of employer journey? Hoe word je koploper in je branche? Met welke tone of voice, invalshoeken en formats krijg je aandacht en inspireer je lezers? Wij denken het samen met jou uit. En formuleren een trefzekere communicatiestrategie voor jouw doelen: de juiste middelen, media, timing en boodschap.

Ter ondersteuning van jouw communicatiestrategie biedt Indicia:

Te weinig tijd voor uitwerking van jouw middelenmix?

Je merk staat als een huis. Jouw (marketing-)communicatiestrategie is on point. Alleen voor het uitwerken van jouw communicatiemiddelenmix heb je te weinig rust, capaciteit of expertise. Daardoor ben je bijvoorbeeld niet voldoende zichtbaar, is de salespijplijn niet goed genoeg gevuld of is het moeilijk nieuw talent aan de organisatie te binden.

Onze contentexperts helpen jou met operationele ondersteuning en het produceren van content. Zo creëer jij continuïteit in jouw missie. En versterk je jouw marktpositie, omdat je continu in contact bent met je doelgroep.

Rake woorden op elk medium

Makkelijker de juiste sollicitanten krijgen, thought leader worden in je branche, hogere conversie, meer leads, tevreden klanten… Voor elke uitdaging hebben wij de juiste woorden. Perfect passend bij het medium: online, offline of een mix. Wij brengen jouw doelgroep in beweging. Met resultaat voor jou als gevolg. Versterk jouw content en communicatie met onze schrijvende kracht.

Miriam Swaans Frontvrouw Content Creatie

Content strategiesessie starten? Bel of mail snel.