Maak de potentie van jouw bedrijf waar

HubSpot tools & Hubs

 • Zonder automatisering is efficiënte inzet van human resources, de beste service voor onze klanten en betere leadgeneratie een utopie.
  Chris Baars, CEO Enven
 • Onze klanten willen geprikkeld worden. Ze willen groeien en leren. Anders haken ze af.
  Monique van Ruremonde, Marketing, Communicatie, Recruitment Mekano
 • Door de inzet van marketing automation halen we nu 50% meer cliënten uit ons online kanaal.
  Kobus Dijkhorst, CEO NOK
 • Het is een kunst hoogwaardige inschrijvingen te verzamelen van mensen die écht bij ons passen.
  Iwan Jacobs, Directeur Operations Mekano

Persoonlijke aanpak & klantsegmentatie door data

HubSpot versnelt de groei van jouw business. Want met HubSpot faciliteer je samenwerken, verzamel je relevante gegevens en zet je deze inzichten in voor een betere ervaring van klanten en prospects. Bijvoorbeeld door kennis over klanten geautomatiseerd in te zetten in online communicatie. Met HubSpot realiseer je die persoonlijke aanpak waardoor klanten en prospects zich begrepen voelen. Of ze zich nu oriënteren voor een aankoop, of al jaren klant zijn.

Het resultaat van HubSpot

Toe aan efficiëntere processen in jouw organisatie?

Deze bedrijven gingen je voor

Een all-in-one-platform voor een geïntegreerde customer journey

Organisaties gebruiken vaak meerdere tools en systemen om klanten te begeleiden tijdens hun customer journey. Dit zorgt ervoor dat je als organisatie zicht en grip verliest op wat jouw klanten nodig hebben. Daarbij zorgt dit voor extra handmatig werk en dus meer kans op fouten. Met HubSpot neem je afscheid van al die losse systemen. HubSpot biedt één centrale omgeving voor het organiseren en automatiseren van marketing, sales en service.  

Benieuwd hoe je HubSpot succesvol implementeert?

Marketing Automation

De moderne klantreis speelt zich online af. Vinden, verdiepen, vergelijken, aanschaffen: het gebeurt allemaal via jouw website en jouw digitale kanalen. Hoe sneller je potentiële kopers herkent en bedient met de juiste informatie, hoe groter de kans op commercieel succes. Met Marketing Automation organiseer en automatiseer je alle stappen in dit proces.

Lees meer

Sales Automation

Sales een tijdrovend proces? Niet als je slimme digitale tools inzet om dit proces te stroomlijnen en te ondersteunen. Van het inplannen van een eerste kennismaking en het aanmaken van de deal tot het opvolgen ervan; door elke stap in de sales funnel te organiseren, te optimaliseren en te automatiseren, vergroot je de kans op commercieel succes. Indicia en HubSpot helpen je daarbij.

Lees meer

Service Automation

Een product of dienst verkopen is één ding. Het verschil maak je daarna. Want betrouwbaarheid van organisaties blijkt uit een hoog serviceniveau, klantrelaties verrijken en klanten blij maken. Op het moment dat klanten (extra) hulp nodig hebben, moet je bereikbaar zijn. Klantvragen wil je snel signaleren en oppakken. Met de service automation van de HubSpot service Hub kan elke organisatie dit op een efficiënte manier realiseren.   

Lees meer

Thuis in HubSpot

De beste en meest innovatieve leverancier van Marketing, Sales en Service Automation software is HubSpot. HubSpot is een meer compleet CRM-platform dat uitgerust is met alle tools, integraties en middelen die je nodig hebt om marketing, verkoop en klantenservice met elkaar te verbinden. Indicia is Gold Solutions Partner van HubSpot en we beschikken over negen verschillende HubSpot-certificeringen. 

Rick van de Ven Digital Performance/HubSpot

Meer weten over HubSpot? Bel of mail snel.