INDICIA pand

Jouw potentieel inzetten bij Indicia?

Indicia ontwikkelt een breed scala aan online toepassingen, waaronder apps, websites, portals en HR-software.

We hebben expertise op het snijvlak van People & Technology. Onze online toepassingen ontstaan vanuit deze combinatie en zijn gericht op het verbeteren van de performance van mensen en organisaties. Indicia heeft een unieke focus waarbij kennis over IT & Online toepassingen samengaat met kennis over marketing, management, HR en opleiden.

Indicia is een jonge, ambitieuze organisatie waarin veel innovatieve projecten worden gedaan. Het kantoor van Indicia is gevestigd in het centrum van Tilburg op loopafstand van het centraal station.

Privacy Statement
Door het versturen van het sollicitatieformulier ga je ermee akkoord dat je persoonsgegevens door Indicia worden verwerkt en worden opgenomen in onze database. Deze gegevens zullen door ons vertrouwelijk worden behandeld en uitsluitend worden gebruikt voor werving- en selectiedoeleinden. Indien de vacature is ingevuld zullen de gegevens van de afgewezen sollicitanten binnen 1 maand verwijderd worden uit onze database. Indicia zal geen informatie verstrekken aan derden, tenzij wij daartoe op grond van de wet verplicht zijn. Indicia hecht grote waarde aan je privacy. Wij gaan dan ook uiterst zorgzaam om met je gegevens.