• Tailor iT heeft het NRTO-Keurmerk: een onafhankelijke erkenning voor kwaliteit en professionaliteit in de private opleidingsmarkt.
    Nederlandse Raad voor Training en Opleiding (NRTO)
  • “Ik heb precies die dingen geleerd die ik nodig had in de praktijk. Ik merk dat ik mijn werkzaamheden veel sneller kan doen dan voorheen. De docent neemt genoeg tijd om vragen te beantwoorden en legt het duidelijk uit. De locatie was goed te bereiken.”
    Microsoft Access Basis Cursist

Snel rendement met nieuwe online applicaties

Jij wilt dat de investeringen in online tools en applicaties snel renderen. Daarvoor moeten gebruikers makkelijk met een tool, platform of applicatie kunnen werken. Ondanks een sterk technisch ontwerp en een goede user interface is dit niet altijd vanzelfsprekend.

Complexe applicaties met vertrouwelijke gegevens

Zeker als online applicaties complex zijn, veel functionaliteiten omvatten of wanneer er gewerkt wordt met vertrouwelijke gegevens is het extra belangrijk om gebruikers te ondersteunen. Hetzelfde geldt als je een online applicatie wilt uitrollen bij een groep gebruikers die weinig ervaring heeft met de nieuwe tool of online oplossing.

Leer Tailor iT beter kennen

Maatwerk training maakt gebruikers snel wegwijs

Onze opleidings- en ontwikkelspecialisten van Tailor iT en Tailor You helpen jou. Startpunt: het kennisniveau dat jij wilt realiseren binnen jouw organisatie. Binnen die doelen zorgen zij voor passende trainers, passende leervormen en een leeromgeving die aansluit bij de wensen van jouw organisatie.

Sander Visser Directeur Training & Ontwikkeling

Ook een maatwerk plan voor jouw bedrijf? Neem snel contact op.