• “Doordat we trends in data signaleren op ons dashboard, anticiperen we snel op ons platform. En dat zien we terug in conversiecijfers en nettoresultaten.”
    Michaël Ottenhof, Plusadvies
  • “Dit maatwerkportaal maakt met intelligente en visuele weergaves contractinformatie inzichtelijk. Voor onze klanten. En voor onszelf.”
    Arnoud Visser, Sedico

Inzicht en overzicht

Elke dag beter onderbouwde beslissingen nemen. Cruciaal om als ondernemer voorsprong te genereren. Maar lukt het jou om snel betrouwbare en waardevolle inzichten te creëren met behulp van gegevens? Of mist jouw organisatie kansen omdat het overzicht ontbreekt en het maken van rapportages te veel tijd kost? Maak dan kennis met de Management Dashboards van Indicia. Die geven jou in één oogopslag inzicht in relevante performance indicatoren.

Een dashboard biedt je meteen duidelijkheid. Niet één keer per kwartaal verschillende systemen doorspitten, maar realtime inzicht in KPI’s en jouw bedrijfsdoelen. Zie met een dashboard alleen de data die er toe doet. Zo zit je bovenop de belangrijkste managementinformatie en stuur je snel bij. Pas prijzen aandruk kosten binnen afdelingen en zorg voor benodigde scholing van personeel doordat je beschikt over de juiste managementinformatie.

Ontwerpen, bouwen en onderhouden

Wij zijn als geen ander in staat om de juiste gegevens uit het hele systeemlandschap op te halen, te analyseren en te presenteren. Wij combineren knowhow en ervaring op het gebied van complexe datavraagstukken met diepgaande technische kennis over datamanagement en connectivity. Daarom kunnen wij je volledig ondersteunen bij het ontwerpen, bouwen en onderhouden van zelfs de meest complexe dashboards.

Langdurig partnership

Jij kan je honderd procent focussen op jouw bedrijf. Wij zorgen voor de life-cycle van het management dashboard, zodat het veilig, up-to-date en functionerend is. We houden van korte lijntjes en werken met Nederlandse servers. Dit partnerschap beklinken we altijd in een Service Level Agreement. Zo is het helemaal helder en expliciet wat we van elkaar kunnen verwachten en kun jij je richten op jouw core business.

Efficiëntere sales, overzichtelijk contractmanagement, verbeterde klantenservice. Lees hier over het gemak dat een portal jouw brengt door het toegankelijk maken van informatie. Ook jouw website kun je inzetten om efficiënter te werken. Lees hier hoe je jouw website voor je laat werken.