Witte auto

Centraal Beheer Achmea ondersteunt klanten met arbeidsvoorwaardenportaal van Indicia.

Centraal Beheer Achmea is marktleider in verzekeringen die werknemers via hun werkgever kunnen afsluiten. Maar Centraal Beheer Achmea gaat nog een stuk verder. Binnen het nieuwe programma ‘Open’ helpt zij klanten bij arbeidsmarktvraagstukken op thema’s als flexibilisering, inzetbaarheid en talentmanagement. Indicia ontwikkelde een krachtig arbeidsvoorwaardenportaal voor de klanten van Centraal Beheer Achmea.

Eigentijdse arbeidsvoorwaarden

Centraal Beheer Achmea daagde zichzelf uit om haar toegevoegde waarde richting haar klanten verder te verhogen, te vernieuwen en te digitaliseren. Via het programma ‘Open’ geeft Centraal Beheer Achmea hier op verschillende manieren invulling aan. Een belangrijk onderdeel is dat Centraal Beheer Achmea haar klanten wil ondersteunen bij de communicatie over eigentijdse arbeidsvoorwaarden. Op dit vlak verandert de laatste tijd veel. Zo toonde een recent onderzoek van werkgeversvereniging AWVN aan dat circa 57% van de organisaties zonder keuzemogelijkheden dit in de komende drie jaar wel wil realiseren.

Het krachtige arbeidsvoorwaardenportaal dat Indicia via het bedrijf Iselect ontwikkelde voor Centraal Beheer Achmea, biedt de mogelijkheid om op allerlei manieren content te distribueren. Een communicatieteam van Centraal Beheer Achmea houdt zich dagelijks bezig met het updaten en vernieuwen van informatie, en verspreidt dit naar alle aangesloten klanten. Met de door ons ontwikkelde ‘duplicatie engine’ ontwikkelt Centraal Beheer Achmea snel klant-specifieke portalen, passend bij de wens van individuele klanten. Natuurlijk zijn alle portalen toekomstbestendig. Koppelingsmogelijkheden (connectiviteit) met andere systemen en uitgebreide dashboardfunctionaliteiten hebben dus een belangrijke plek.

Centraal beheer Achmea website
Centraal beheer Achmea website
Website met bewegende tekens
Website met bewegende tekens
Centraal beheer Achmea website
Centraal beheer Achmea website

Resultaten

  • Indicia helpt Centraal Beheer Achmea bij het vernieuwen van haar dienstverlening
  • Schaalbaar portaal dat snel uitgerold kan worden bij individuele klanten van Centraal Beheer Achmea
  • Eigentijdse vorm van arbeidsvoorwaardencommunicatie; minder papier
  • Flexibele omgeving die gekoppeld kan worden aan elk ander systeem van de klant
  • Veilig afgeschermde individuele omgeving

Vind je deze case interessant? Vraag een vrijblijvende sessie aan om te kijken wat wij voor jou kunnen betekenen!