Helder overzicht met Big Data dashboards

Inzicht krijgen in de grote stapel data waar bedrijven over beschikken is essentieel voor de bedrijfsvoering. Omdat deze hoeveelheid data steeds groter en gevarieerder wordt is het vaak lastig om orde te creëren in de grote data-berg, maar met behulp van de juiste analyses en tools kan veel relevante kennis opgedaan worden uit Big Data. Om een zo helder mogelijk beeld te krijgen van de informatie die ook uw organisatie in bezit heeft is het van belang om een duidelijk Big Data Dashboard te ontwikkelen. Dasboards bieden de mogelijkheid om verschillende vormen van data te visualiseren, zodat u snel inzicht krijgt in bedrijfsrelevante informatie.

Visualisatie van uw bedrijfsrelevante data

Visualisatie is key als het gaat om inzicht krijgen in uw data. Door gebruik te maken van een aanpasbaar dashboard, kan data op verschillende manieren gevisualiseerd worden. Hierbij kan gedacht worden aan simpele diagrammen, maar ook aan een multidimensionale visualisatie van tabellen. Het creëren en/of inzichtelijk maken van key performance indicators op basis van de beschikbare data is tevens één van de mogelijkheden.

Slim gebruik van Big Data Dashboards binnen uw organisatie

Elk bedrijfsproces vraagt om specifieke data, informatie en inzichten. Door voorafgaand aan de ontwikkeling van Big Data Dashboards na te denken over de toepassingen kunnen dashboards op individuele basis gecreëerd worden. Tenslotte wil een verkoper andere data inzichtelijk hebben dan iemand die zich bezig houdt met de productie of financiën. Daarnaast zijn uw organisatie en de bijbehorende bedrijfsprocessen onderhevig aan verandering, waardoor ook de informatiebehoefte kan wisselen. Door Big Data Dashboards te implementeren die aanpasbaar en gepersonaliseerd zijn kunnen ze meebewegen met de informatiebehoefte van uzelf en uw personeel.

Overal en altijd inzicht

Door informatie in Big Data Dashboards inzichtelijk te maken op mobile, tablet en desktop (PC) kunnen wij er voor zorgen dat u overal inzicht heeft in uw bedrijfsperformance. Tevens is het mogelijk om real time inzicht te creëren door middel van een nauwe koppeling van Big Data Dashboards met de bronnen. Dit maakt dat u overal en altijd inzicht heeft in de voor u bedrijfsrelevante data.