Met Google AdWords (SEA) halen we het maximale uit uw advertentie

Zo’n 95% van alle internetgebruikers zoekt via Google. Logisch dus dat u daar aanwezig wilt zijn om uw doelgroep snel en effectief te bereiken. Met Google AdWords adverteert u met vooraf vastgestelde zoektermen, zodat u een toppositie behaalt in Google en zichtbaar bent voor potentiele klanten. Het is mogelijk om uw Google AdWords campagnes uit te besteden aan Indicia, waar ervaren en gecertificeerde specialisten u al het werk uit handen nemen.

Hoe werkt Google Adwords?

Nadat we samen met u de doelstellingen hebben bepaald, gaan we aan de slag om succesvolle AdWords campagnes in te zetten. Dit doen we in verschillende stappen:

  • Zoekwoordenonderzoek, waarbij we dé zoekwoorden selecteren die passen binnen uw doelgroep.
  • Realisatie van de advertentieteksten en het lanceren van de campagne.
  • Continue analyse van de campagne en bijsturing waar nodig.

Door het inzetten van de campagne bent u verzekerd van een prominente positie tussen de zoekresultaten van Google. Betalen gebeurt alleen per klik. Dat betekent dat u alleen betaalt als een bezoeker de link naar uw website aanklikt. Op deze manier kunnen de kosten van een campagne makkelijk gestuurd worden.

Door het inzetten van een Google AdWords campagne neemt de kans op conversie toe. Een ingevuld contactformulier, aankoop of inschrijving van een nieuwsbrief zijn doelen die aan een campagne gekoppeld kunnen worden.

Voordelen van Google Adwords

  • Advertenties worden gericht aan de doelgroep die het meest waarschijnlijk op uw link zal klikken
  • Er kan tot in detail een doelgroep bepaald worden op basis van locatie
  • U betaalt alleen als er op uw advertenties geklikt wordt
  • U heeft volledig inzicht in de kosten van de advertentie en bepaalt zelf u budget
  • U kunt Google AdWords gecombineerd inzetten met display advertising of retargeting, om eerdere bezoekers van uw website opnieuw te benaderen

Indicia is Google partner

Als u voor Indicia kiest om uw Google AdWords campagnes uit te zetten, kiest u voor bewezen kwaliteit. Wij hebben namelijk gecertificeerde Google specialisten in huis; zij leggen jaarlijks examens af en zijn daardoor altijd aantoonbaar up-to-date.