Jouw boodschap compact, aantrekkelijk en deelbaar over de bühne brengen. Dat doet een bedrijfsanimatie met het verhaal dat jij jouw klanten of medewerkers wil vertellen. Animaties zijn op verschillende manieren in te zetten. Boost bijvoorbeeld sales, verbeter online traffic of creëer meer merkbekendheid. Animaties zijn super efficiënt op social kanalen: ze werken goed voor vindbaarheid, deelbaarheid en vallen op in de tijdlijn.

 

Een bedrijfsanimatie als instructiefilm

Complexe materie in enkele seconden toelichten? Ook dat kan met een animatie. De ins en outs van jouw app, portal of dashboard licht je op een efficiënte manier toe in een uitleganimatie. Zo introduceer je snel een nieuwe digitale omgeving en vindt iedereen er sneller zijn weg. We hebben korte lijntjes met onze developers. Dus een animatie als toelichting op jouw portal of dashboard is gauw gemaakt. En sluit naadloos aan op de look en feel van jouw digitale omgeving.  

Stijgende sales

Vermaak jouw publiek. Visualiseer het verhaal dat jij jouw klanten wil vertellen in een bedrijfsanimatie. Binnen een paar seconden hebben we jouw volgers te pakken en maakt jouw bedrijf meer impact. De essentie halen uit jouw verhaal is onze specialiteit. Wij zorgen ervoor dat elk beeld aansluit op de pains en gains van jouw doelgroepen. Een goede manier om jouw merk te laden. Een efficiënte weg naar meer traffic op jouw verkoopkanalen.  

 Met geanimeerd beeld verkondig jij jouw boodschap helder, eenvoudig en deelbaar. Je laat de doelgroep bovendien gemakkelijk kennismaken met jouw product of dienst, zonder dat ze eerst door een lange lap tekst heen moeten worstelen. Bedrijfsanimaties zijn dan ook uitstekend complementair aan of soms zelfs te vervangen door tekst. 

Ons werk

Een greep uit de Indicia bedrijfsanimaties

Bedrijfsanimatie huis
Simpl3D maakt ontwerpen in 3D Bedrijfsanimatie
Animatie van winkel
VDT
Bedrijfsanimatie gestrest persoon
Profendo
Bedrijfsanimatie
AWVN
Bedrijfsanimatie processen
MyCubesHR
Bedrijfsanimatie Schiphol
Schiphol
Zwart gat
Het Zwarte Gat
Bedrijfsanimatie connecties
PeterConnects
Bedrijfsanimatie data portaal
data.overheid.nl
Bedrijfsanimatie beer achter laptop
Honeypot.io
Bedrijfsanimatie Nederland
Kraak de Crisis

Meer binding met jouw publiek

In een paar seconden een positieve indruk maken? Kies dan voor bewegend beeld. Want dat brengt een boodschap veel sneller over de bühne dan tekst. Waar jouw bedrijf voor staat, waar jouw bedrijf voor gaat, wat jouw bedrijf bereikt. In een animatie vertel je alles op een aantrekkelijke en eenvoudige manier. Van cijfers tot gevoelens, van informatie tot humor. Ga voor meer binding met jouw publiek. En meer traffic naar je website. Zo werk je aan het bedrijfsimago én aan de online vindbaarheid.  

Online strategie

Consistentie, continuïteit en een uitgebalanceerde mix van middelen. Onze marketingstrategen weten precies wanneer en hoe je animaties inzet. En wanneer je beter voor een andere oplossing kunt kiezen om jouw doelen te bereiken. Zo realiseren wij jouw kpi’s met de slimme inzet van middelen die passen bij jouw doelstellingen, rendeert jouw marketingbudget en voorkom je verspilling. Want wij weten precies wanneer animaties effectief zijn en wanneer je beter film, SEA, contentmarketing en marketingautomation inzet.   

Krachtige verhalenvertellers

Het creëren van informatieve bedrijfsanimaties vraagt om meer dan artistieke animators. Het vereist analytische vaardigheden om jouw product, jouw organisatorische uitdagingen en het hogere doel van jouw bedrijfsstrategie te doorgronden. Wij ontwikkelden al vele creaties met storytelling voor technische producten en diensten en denken actief na over het groter geheel. Jouw complexe verhaal? Daar halen wij graag de essentie uit. 

Hoe wij dat doen? Check onze werkwijze

 

Vertel je verhaal met beeld en bewerkstellig jouw doelen. Van imago versterken tot aan awareness creëren.