• "Spreek jouw doelgroep aan en breng je boodschap helder over. Met een animatie vertel je verhalen, breng je een boodschap over en laat je op unieke wijze zien wie je bent als organisatie."
    Rutger, Creative Director Indicia Digital Storytellers

Trek de aandacht en vertel je verhaal

Complexe onderwerpen, werkprocessen of producten helder uitleggen? Wij vertalen jouw boodschap naar een animatie die voor iedereen te begrijpen is. Door je verhaal samen te vatten in de belangrijkste kernpunten, vertellen we jouw doelgroep precies wat ze moeten weten. Dat alles in een korte, maar zéker krachtige animatie.

Informeer, inspireer, promoot

Animaties zijn storytellers. Ze informeren, inspireren én promoten. Speel in op het gevoel van je doelgroep en raak de juiste snaar. Trek en behoud de aandacht. Zet animaties in als promotiemateriaal. We helpen je graag met het verspreiden van je boodschap. We denken mee over de juiste kanalen, zodat jouw verhaal op de juiste plekken terechtkomt.

Jouw creatieve partner

Huisstijl ontwikkeld, script geschreven en een duidelijke visie voor ogen? Mooi! Nog geen volledige huisstijl, uitgewerkt script of concreet plan? Ook goed. Wij springen op ieder gewenst moment in en adviseren waar mogelijk. Van schets tot script en van jargon naar spreektaal. Toegespitst op het kennisniveau van jouw doelgroep.

Onze gedreven animatiespecialisten

Maak kennis met ons animatieteam! Een team vol enthousiaste specialisten die overal open in gaan, zonder kaders. Gedreven genoeg om een zo goed mogelijk resultaat op te leveren. Met een flexibele denkwijze gaan we graag een creatief partnerschap aan. We adviseren, denken mee en ontwikkelen. Dat doen we in uiteenlopende stijlen. 2D, 3D of VR: we voelen ons overal in thuis.

Indicia's digital storytellers