De tijd dat social media een leuke bijzaak was ligt achter ons. De interactiviteit, het bereik, het persoonlijke karakter en de uitgebreide mogelijkheden zorgen ervoor dat een gerichte inzet van social media fors bijdraagt aan specifieke bedrijfsdoelstellingen. Dit geldt zeker niet enkel voor bedrijven met online shops, maar voor alle branches en sectoren, groot en klein, B2C en B2B. Wil je weten hoe we jouw onderneming hiermee kunnen versterken? Neem snel contact op.

Van strategie tot uitvoering
Bij Indicia integreren we social media in jouw bedrijfsdoelstellingen. Samen bepalen we de juiste strategie om jouw doelgroepen in beweging te krijgen. Vervolgens helpen we je stapsgewijs op weg naar een effectief gebruik van social media. Van content creëren tot adverteren en analyseren. Van creatief design tot technisch vernuft. Van strategie tot uitvoering in verschillende middelen.

Er is méér mogelijk met social media
Ten onrechte wordt nog regelmatig gedacht dat social media zoals LinkedIn, Facebook, Instagram en Pinterest vooral leuk zijn voor de zichtbaarheid, een klein beetje imago en het vergroten van je netwerk. Maar de mogelijkheden, doelen en kansen zijn eindeloos. Social media dragen substantieel bij aan diverse doelstellingen.

Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

Social Recruitment

Banen te over. Mensen te weinig. Hoe zorg je ervoor dat de juiste mensen kiezen voor een baan bij jouw bedrijf? Via social recruitment en employer branding vind jij snel de juiste mensen, zelfs al voordat zij op zoek zijn.

Social Branding

Door een uitgekiende inzet van social media bouw aan elke dag aan je merk en onderhoud je relatie met fans. Maak jezelf onderdeel van hun dagelijkse leven, en zij worden graag onderdeel van jouw bedrijf.

Social Reputation

Het duurt jaren om een goede reputatie op te bouwen, en slechts seconden om hem af te breken. Via monitoring, webcare, vernieuwende tools en slimme strategieën kunnen wij jouw online reputatie behouden, beschermen en versterken.

Social Lead Generation

Leads, leads, leads. Samen met jouw concurrenten probeer je elke dag dezelfde groep potentiele klanten langzaam binnen te hengelen. Social media zijn tegenwoordig van onschatbare waarde om tijdig, persoonlijk en relevant jouw doelgroep te benaderen.

Meer weten voor je organisatie over Social Business? laat je gegevens achter

    https://www.indicia.nl/privacy-en-cookiestatement/
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.