Unleash your potential

Onze professionals hebben naast een bak aan ervaring enorm veel potentie. Dat zichtbaar maken en omzetten in resultaat, daar doen we het voor. En dus zetten we in op ontwikkeling. Iedereen heeft een opleidingsbudget. Jaarlijks bezoeken we inhoudelijke events. En werken we met DevOps.

Eruit halen wat erin zit vraagt ook om een gezond lichaam. Daarom is er altijd fruit, heel vaak verse groentesoep en organiseren we sportieve activiteiten. Ook hebben we wildcards om dagelijks te kunnen padellen en te golfen bij HCT en Prise D’eau. Iets relaxter zijn onze feestjes en themaborrels: van cocktails shaken en bierproeven tot game-avonden en casino-feest en disco dansen.

Aandacht voor vrijwilligers

Impact door commitment

We zijn onder de indruk van het werk van vrijwilligersorganisaties. En de impact die vrijwilligers maken. Indicia levert daar graag een bescheiden bijdrage aan door elk jaar de Impact Day te organiseren. En zo de impact van een paar vrijwilligersorganisaties te vergroten met digitale oplossingen. Zo ontwierpen we bijvoorbeeld een social media campagne voor CampusNL en bouwen we binnenkort een online boekingstool voor Gijsje Eigenwijsje. Welke vrijwilligersorganisatie zou zijn uitdaging eens moeten pitchen?

 

Uitdaging pitchen op Indicia's Impact Day '23