• Door de inzet van Marketing Automation halen we nu 50% meer cliënten uit ons online kanaal
    Kobus Dijkhorst

1 omgeving om jouw salesproces te organiseren

Met Sales Automation van HubSpot neem je afscheid van losse tools en systemen. Je creëert één centrale omgeving waarmee je eenvoudig jouw hele online salesproces organiseert en versnelt. Eerst wordt de deal aangemaakt in HubSpot. Dat doe je zelf. Of het gebeurt geautomatiseerd wanneer iemand op de juiste manier door het nurturing proces is gegaan. Vervolgens helpt het systeem je om zo’n deal stapje voor stapje richting handtekening te brengen. En ook die handtekening kun je digitaal ophalen.

Thuis in HubSpot

Snel van lead naar deal

Het sturen van sales e-mails, het aanmaken van deals, het opstellen van de offerte: je kunt het allemaal automatiseren. Door tijdrovende, repeterende, administratieve taken door HubSpot af te laten wikkelen, ga je sneller dan ooit van lead naar deal en krijg je meer grip op je sales pipeline. Bovendien kunnen sales reps zich helemaal richten op datgene wat ze het liefste doen: verkopen. Verkopers kunnen zich bovendien helemaal focussen op de deals met de meeste kans van slagen.

Thuis in HubSpot

De beste en meest innovatieve leverancier van Sales Automation software is HubSpot. HubSpot is een zeer compleet CRM-platform dat uitgerust is met alle tools, integraties en middelen die je nodig hebt om marketing, verkoop en klantenservice met elkaar te verbinden. Indicia is Platinum Solutions Partner van HubSpot en we beschikken over negen verschillende HubSpot-certificeringen. Wil je naast sales ook marketing en service met HubSpot ondersteunen? Dat kan heel eenvoudig door het modulaire karakter van HubSpot.

Sales automation zonder gedoe

De moderne klantreis speelt zich online af. Vinden, verdiepen, vergelijken, offerte aanvragen, aanschaffen: het gebeurt allemaal via jouw website en jouw digitale kanalen. Hoe soepeler je potentiële kopers door jouw sales funnel begeleidt, hoe groter de kans op commercieel succes. Met Sales Automation organiseer en automatiseer je alle stappen in dit proces. Sales Automation op zo’n manier inrichten dat HubSpot voor je gaat werken, vergt de nodige kennis en ervaring. Gelukkig sta je er niet alleen voor. Onze experts helpen je bij het vertalen van jouw huidige sales funnel naar een Sales Automation strategie. Die strategie vertalen we vervolgens naar HubSpot. We richten de omgeving voor je in, integreren HubSpot met jouw systemen en trainen jouw verkopers. Ook de verandering die organisaties doormaken, leiden wij in goede banen. Wij laten salesteams ervaren hoeveel leuker hun werk kan worden.