8+ voor reputatie van De Mandemakers Groep

De Mandemakers Groep (DMG) is een toonaangevend familiebedrijf met meer dan 5.000 medewerkers en 350 winkels in keukens, sanitair en meubelen. Indicia helpt DMG sinds 2015 bij het managen van hun online reputatie. Mét resultaat: klanten waarderen DMG gemiddeld met een 8+.

Van receptendatabase naar aantrekkelijke website met gigantisch bereik

Al 12 jaar ontwerpt, beheert en onderhoudt Indicia Boodschappen.nl. De vindbaarheid en het aantal bezoekers is in die tijd explosief gegroeid. Boodschappen.nl is – net als het gelijknamige magazine – een concept van Superunie, de inkooporganisatie voor dertien supermarktformules.

Constante stroom hoogwaardige leads

PlusAdvies Lease regelt de financiering van (lease)auto’s. In die markt vindt een sterke verschuiving plaats: steeds meer mkb-bedrijven en zzp’ers kopen hun auto’s online en regelen dan ook direct de financiering via internet. Wie niet online aanwezig is, verliest omzet. Daarom bouwde Indicia een succesvolle contenthub die de doelgroep bedient met relevante, pakkende content over de aanschaf en financiering van auto’s.

Social Recruitment om in een nieuwe vijver te kunnen vissen

Euromaster is het grootste Europese netwerk van bandenservicebedrijven en auto-onderhoud in Europa. Om als marktleider continu kwaliteit te kunnen leveren en te kunnen groeien, zijn goed gekwalificeerde medewerkers onmisbaar voor Euromaster. Na het gezamenlijk oprichten van de Euromaster Vakschool, hebben we nu samen nieuwe tools in de strijd gegooid om een sterkere positie te krijgen op de arbeidsmarkt en meer talent te werven voor Euromaster.