Stagelopen bij Indicia. Ga jij ons scherp houden?

Indicia is altijd op zoek naar stagiaires. Hieronder zie je een overzicht van vacatures. Heb je zelf een idee voor een stageopdracht? Neem gerust contact op.

Hoog ambitieniveau in een informele cultuur

Elk half jaar verwelkomen wij een nieuwe groep stagiaires van verschillende opleidingen variërend van software-engineering, social marketing, digital business concepts, grafisch ontwerp tot animatie. Korte lijntjes met begeleiders en je team, een hands-on mentaliteit en een flinke dosis brainpower typeren stagelopen bij ons.

En zo kun jij shinen! Want goed werk neerzetten waar je trots op bent, vinden we heel belangrijk. Het einde van een stageperiode laten we in een korte sessie de successen van de stagiaires de revue passeren en sluiten we de stageperiode feestelijk af. En tussendoor? Veel praktische kennis opdoen, diep in de materie duiken en gezellig meedoen met alle informele activiteiten.

The proof of the pudding is in the eating, toch? Check het groepsinterview en de video snaps.

Quotes van onze stagiaires:

“We krijgen hier niet van die opdrachten die je alleen maar moet doen omdat de school dat wil”.

“Als derdejaars student had ik het gevoel dat ik nog niks echt kon. Door deze stage leer ik écht dingen: écht werken met Google Analytics, sites bouwen voor klanten”.

“Klanten kunnen soms best bot zijn.”

“Doordat collega’s nog even langs mijn bureau lopen met antwoorden op mijn vragen, merk ik dat ze me graag willen helpen”.

Klik hier voor het groepsinterview Klik hier voor de video snaps