Online marketing en contentbureau PEP is de nieuwste versterking van het Tilburgse digital agency Indicia. De overname betekent een verdere verbreding en verdieping van Indicia’s online marketingportefeuille.

Dat levert PEP’s en Indicia’s klanten alleen maar voordelen op: meer specialisten zodat we nog sneller anticiperen op jouw behoeften. Persoonlijke communicatie en vaste contactpersonen. En een prijs-kwaliteitverhouding zoals je van ons gewend bent. De overname gaat per oktober ’22 in.

Complementaire dienstverlening: alle online oplossingen onder 1 dak

Indicia is een onafhankelijk Tilburg’s digital agency dat in 1996 is opgericht. De overname van PEP ligt in het verlengde van Indicia’s eerdere overnames van brandingbureau Oogt en e-commerce specialist Getton. Ons doel? Het onafhankelijk inzetten van online middelen passend bij jouw uitdagingen. Daarnaast vereenvoudigen we de coördinatie die komt kijken bij de inzet verschillende online oplossingen. Onze klantteams zijn meestal multidisciplinair en onze experts zijn gewend om snel met elkaar te communiceren. Ze komen elkaar ook vaak tegen omdat we werken vanuit 1 locatie.

De toevoeging van PEP’s creatieve contentcreatie in de vorm van copy, fotografie en video sluit naadloos aan bij het dienstportfolio van Indicia. Ook impliceert de komst van de PEPPERS extra capaciteit aan digital marketeers. Dit resulteert in een dienstaanbod van Indicia variërend van strategische branding, SEO / SEA, online marketing content, campagnes, marketing automation en sites tot maatwerk online oplossingen en complexe datamanagementtoepassingen.

Het is jouw business: maak ‘m slimmer

Indicia bewondert de vakinhoudelijke expertise en het ondernemende karakter haar klanten. In onze projecten ervaren we dat we door onze aanpak en digitale expertise organisaties prettiger laten werken resulterend in meer sales, efficiëntere bedrijfsvoering en heldere informatievoorziening. Indicia’s belofte is dan ook dat we organisaties slimmer laten werken door de inzet van renderende online oplossingen. Wat die online oplossing voor jou is? Daarvoor kijken we natuurlijk eerst naar jouw doelen en uitdagingen.

Gezamenlijke projecten stevige basis voor vertrouwen in succesvolle integratie

De overname van PEP is een logische stap in de succesvolle samenwerking van het afgelopen jaar. Indicia werd met succes door PEP ingeschakeld om een verschuivende klantvraag naar complexe it-oplossingen op te vangen. Zo ontdekten de bureaus een gedeelde match in DNA: langdurige klantrelaties, persoonlijke omgangsvormen, liefde voor ondernemerschap en plezier en passie voor vakmanschap.

“Samengaan met Indicia impliceert een verdere professionalisering voor onze PEP-klanten”
Maikel Loots

Ook geloven we beiden in ondernemerschap als de crux voor het scorend vermogen van bedrijven. “Met PEP-oprichter Maikel Loots krijgen we er een ondernemer bij die we bewonderen om zijn resultaat- en actiegerichtheid”, vertelt Indicia’s CEO Carlo Korssen. “Maikel gaat samen met Dennis van den Broek de directie voeren van onze online marketingafdeling Indicia Interactiv. “Samengaan met Indicia impliceert een verdere professionalisering voor onze PEP-klanten”, vult Maikel aan. “Naast een verbreding van de scope, profiteren onze klanten en collega’s van certificeringen (ISO27001, CO2-prestatieladder), brede faciliteiten en een compleet employer brand.”

Klantportfolio

Met gepaste trots brengt PEP klanten mee als Hoppenbrouwers, Enexis, Agristo, Euretco en de Enssieg Groep. Een mooie aanvulling op Indicia’s focus op DGA’s, business units van corporates en overheidsinstellingen. Indicia heeft langdurige relaties met klanten als DMG, Zekur, Zilveren Kruis, AWVN, Schiphol, Brouwers Groen, Fashion United, het Ministerie van Financiën, de gemeente Eindhoven. Weten wat we voor deze klanten betekenen? Laat je inspireren door deze cases of de showcase.

Even om tafel om bij te praten?

Wij horen graag jouw uitdagingen op onze nieuwe locatie op de Spoorlaan

Volg ons

Altijd op de hoogte

Laat je inspireren via LinkedIn. Ervaar of wij matchen met jouw ambities via Instagram & Facebook. En check TikTok voor entertainment. En is er een account dat wij zeker moeten volgen? Stuur een DM want we houden van interactie met jou.
We zijn actief op:
Groepsfoto met collega's