Een WordPress website bouwen met Indicia

WordPress is het meest gebruikte open source CMS ter wereld. En dat is niet zo vreemd. WordPress is gebruiksvriendelijk, flexibel en overzichtelijk. Indicia heeft al jaren ervaring met het ontwerpen en ontwikkelen van websites in WordPress en heeft professionals in huis die het complete proces voor jou verzorgen. Van de strategie tot aan de implementatie en onderhoud, voor het bouwen van een WordPress website ben je bij Indicia aan het juiste adres.

Indicia en WordPress

Indicia werkt met ervaren professionals die voor elke organisatie een WordPress website bouwen. Daarnaast ondersteunt Indicia de hosting en optimalisatie van een WordPress website en verzorgt trainingen om beheerders wegwijs te maken in de wereld van WordPress. Na oplevering van de website kun je optioneel gebruik maken van onze servicedesk, die jouw website kan voorzien van onderhoud en updates.

Wij ontwikkelen tevens WordPress Multisites / Networks. Lees meer.

WordPress website bouwen

WordPress is open source software en dus door iedereen vrij te gebruiken. In eerste instantie is WordPress ontwikkeld als tool voor bloggers, maar gaandeweg is WordPress uitgegroeid tot volwaardig content management systeem. Het CMS is eenvoudig te beheren waardoor zelfs de onervaren gebruiker zijn weg weet te vinden binnen het systeem.

Het is mogelijk om zowel simpele als complexe websites te realiseren in WordPress. Dankzij een breed scala aan functionaliteiten kan elke website helemaal naar eigen wens ingericht worden. Ook de vormgeving is zelf in te vullen, waardoor je altijd een uniek design bezit.

Voordelen

  • Zelfstandig en zonder bijzondere technische expertise jouw website beheren, dus erg gebruiksvriendelijk
  • Snel schakelen en inspelen op actuele ontwikkelingen dankzij open source software
  • Uitgebreide mogelijkheden wat betreft functionaliteiten en koppelingen
  • Lage hostingkosten
  • Zoekmachine vriendelijk, onder meer dankzij SEO-opties
  • Continue ontwikkeling van het systeem, waardoor wij jouw website altijd van de laatste updates kunnen voorzien