Mobiele website: op elk apparaat optimale weergave

 

Het gebruik van mobiel internet blijft stijgen. Consumenten gebruiken hun smartphone en tablet om informatie te zoeken over producten en diensten en doen zelfs aankopen op mobiele apparaten. Het is dan ook tijd om uw website mobiel toegankelijk te maken, zodat de doelgroep uw organisatie weet te vinden via hun smartphone of tablet.  De weergave is hierbij een belangrijk aspect, want zonder een mobiele website die meeschaalt naar het scherm van de gebruiker zal uw website niet goed getoond worden.

Indicia & mobiele website

Wanneer u voor een mobiele website kiest die op alle schermen optimaal te bekijken is, is Indicia uw partner. De professionals van Indicia hebben ruime ervaring met de ontwikkeling van mobiele websites. Wij onderscheiden ons doordat we, uitgaande van uw bedrijfsstrategie en doelstellingen, met u meedenken en u de meest optimale en efficiënte oplossing bieden.

Waarom een mobiele website laten maken?

U bent al in het bezit van een goed functionerende website. Tenminste, op een computer. Wanneer men uw website bezoekt via mobiel internet wordt een normale website vaak traag ingeladen en is de weergave niet optimaal. Een mobiele website is dan dé oplossing.

Het verschil zit hem in de optimalisatie voor het gebruik op een klein scherm. Dankzij een responsive design kunnen bezoekers van uw website op smartphones en tablets een ultieme webervaring beleven. Mobiele websites schalen mee naar de schermgrootte van het mobiele apparaat, wat zorgt voor een optimalisatie van bediening en leesbaarheid.

Voordelen

  • Meer bezoekers op uw website vanwege de opkomst van mobiel internet
  • Doorklikmogelijkheden via mobiele apparaten
  • Gemakkelijk te navigeren website op kleinere schermen
  • Altijd de beste beeldweergave, op welk apparaat dan ook
  • Mogelijkheid om specifieke informatie te tonen op mobiele apparaten, zoals route en contactgegevens