Website laten maken door professionals
van Indicia

Een doeltreffende website dient als het visitekaartje van uw organisatie. Het is de plek waar bezoekers uw organisatie beter leren kennen en een eerste indruk vormen. Daarom is het van belang dat een website representatief, onderscheidend en gebruiksvriendelijk is. Met een website is uw bedrijf immers 24 uur per dag geopend.

Een website laten maken vraagt om veel keuzes. De mogelijkheden van een website zijn eindeloos. Bij het ontwikkelen van een website moet er met allerlei zaken rekening gehouden worden, zoals het systeem waarmee de website gebouwd wordt, de functionaliteiten binnen de website, het design en de vormgeving. Ook is het belangrijk om over de toekomstplannen van uw organisatie na te denken, om op basis hiervan de juiste techniek toe te passen, zoals een schaalbaar systeem.  Een website moet een afspiegeling zijn van uw bedrijf en de boodschap die u wilt uitdragen. Wanneer u uw website door Indicia laat maken, zal uw site altijd over de nieuwste techniek en beste designs beschikken.

INDICIA WEBSITE

Indicia: uw partner in websites maken

U kunt uw compleet verzorgde website laten maken bij Indicia. We hebben ervaren professionals in huis die websites bouwen waarmee u uw doelen zult bereiken. Wij ontwikkelen websites met een heldere strategie, strakke vormgeving, optimale gebruiksvriendelijkheid en goede vindbaarheid in Google. We zetten onze expertises graag voor u op een rijtje:

Voordelen/Mogelijkheden?

  • WordPress of WordPress Multisite
  • Webshops
  • Actiesites en campagnesites
  • ‘Werken bij’ websites
  • Drupal
  • Mobiele / responsive websites
  • Koppelingen met softwarepakketten (API)

Indicia is een melange van creativiteit en techniek.  Wij onderscheiden ons doordat we niet enkel uw website realiseren; uitgaande van uw bedrijfsstrategie en doelstellingen denken wij met u mee over de invulling van de website en zullen we u de meest optimale en efficiënte oplossing bieden. We begrijpen uw taal. We ontzorgen.

Tijdens het bouwen van een website werken wij nauw samen met reclamebureaus, die verantwoordelijk zijn voor het design van uw website. De techniek achter de website wordt verzorgd door Indicia.

Download hier onze website checklist

Bent u geïnteresseerd of heeft u een vraag over het laten maken van een website?