Ontwerp en bouw de website die jouw
gebruiker verwacht

Is jouw website véél meer dan een digitaal visitekaartje? Dan ben je bij Indicia aan het juiste adres. Wij zien sites als het belangrijkste kanaal om jouw klanten optimaal en digitaal te bedienen. Het is de meest directe weg naar het hart van de doelgroep. Een onmisbare stap in de digitale reis van de mensen die je wilt bedienen met jouw informatie, producten of diensten. Samen met onze opdrachtgevers ontwikkelen wij doeltreffende, optimaal renderende websites. Sites die er goed uitzien. Uiteraard. Sites die makkelijk te onderhouden zijn en optimaal integreren met andere systemen. Sites die voor maximaal effect zorgen.

De gebruiker als uitgangspunt

Een site bereikt zijn doel als hij naadloos aansluit bij de wensen en de verwachtingen van de gebruiker. Wij vinden daarom dat de gebruiker het startpunt moet zijn van elke site. Door te beginnen bij de gebruiker, wordt het veel makkelijker om de juiste beslissingen te nemen tijdens het design- en ontwikkelproces. Het eindresultaat is een site die niet alleen voldoet aan jouw wensen, maar ook aan de wensen van de mensen die jij wilt bereiken. Om dit proces optimaal te begeleiden hebben werken wij volgens onze eigen 5D-aanpak. Deze aanpak bestaat uit de vijf stappen Discover, Design, Define, Develop en Deliver.

1 omgeving, meerdere websites

Steeds vaker hebben bedrijven meerdere websites die allemaal een ander doel dienen. Dat kan variëren van aparte sites voor recruitment en e-commerce tot actiesites, campagnesites, sites van afzonderlijke vestigingen en de site waar het digitale jaarverslag op te vinden is. Voor je het weet ontstaat er een woud aan bouwers, systemen en hosting partners. Voor opdrachtgevers die hier paal en perk aan willen stellen, bouwt Indicia multisites: één enkele omgeving met meerdere websites die via één CMS beheerd worden. Met een multisite van Indicia zorg je voor overzicht en beheersbaarheid. Met één druk op de knop voer je bijvoorbeeld een update uit voor ál jouw sites. Zo verlaag je de kosten, werk je veel efficiënter en houd je grip op je digitale uitstraling. Bovendien verminder je de kans op fouten.

We love open source

Wij geloven in de kracht van open source. Daarom gebruiken wij gebruiksvriendelijke open source systemen zoals WordPress en Drupal als fundament voor de sites van onze klanten. Onze developers kennen deze systemen vanbinnen en vanbuiten. Open source heeft belangrijke voordelen. Je krijgt een flexibel, modern CMS van geweldige kwaliteit tegen een uiterst overzichtelijke investering (in het ontwikkelwerk – de software zelf is gratis). Bovendien zit je nergens aan vast. Op het moment dat je besluit om weg te gaan bij Indicia, kun je de site gewoon meenemen. Niet dat dit gebeurt… maar toch.

Naadloze integratie met uw bedrijfssystemen

Websites zijn een interactiekanaal. Een afspraak inplannen. Een bestelling plaatsen. Persoonlijke gegevens inzien en aanpassen. Het moet allemaal kunnen. Jouw sitebezoekers verwachten niet anders. Dat betekent dat jouw site optimaal moet integreren met andere systemen in jouw organisatie. Van jouw commerce- en voorraadsystemen tot en met jouw CRM-oplossing. Connectivity zit in ons dna. Wij hebben diepgaande ervaring op dit gebied en kunnen je op alle denkbare manieren ondersteunen bij het leggen van slimme, snelle en veilige koppelingen.