Zoekmachine optimalisatie (SEO)

U heeft een website en wilt dat deze goed gevonden wordt in grote zoekmachines als Google. Dit gebeurt echter niet zomaar, daar is extra aandacht en expertise voor nodig. Zoekmachines beoordelen websites namelijk op meer dan 200 punten, zoals relevantie, linkbuilding, meta-tags en integratie van social media. Indicia heeft SEO specialisten in huis die precies weten hoe ze websites moeten laten scoren. We zorgen ervoor dat elke website volledig geoptimaliseerd wordt en dat uw doelgroep uw website feilloos weet te vinden.

Zoekwoordenonderzoek en opbouw van website

Zodra u kiest voor een zoekmachine optimalisatie traject bij Indicia bepalen we samen met u een passende strategie, afgestemd op uw bedrijfsdoelstellingen. We analyseren de huidige website en de technische aspecten ervan, en gaan vervolgens aan de slag met een zoekwoordenonderzoek. Het vinden, selecteren en inzetten van de juiste zoekwoorden voor uw website is de eerste stap in een succesvol SEO-traject. Het geeft namelijk niet alleen inzicht in het zoekgedrag van uw doelgroep, maar biedt eveneens kansen voor nieuwe content.

Naast het zoekwoordenonderzoek is ook de opbouw van uw website essentieel om goed gevonden te worden binnen zoekmachines. Een website scoort punten bij Google wanneer het een duidelijke structuur bevat. Overbodige code en slapende webpagina’s zijn dus verleden tijd! Daarnaast zorgen kleine aanpassingen als tags, hyperlinks en afbeeldingen voor een verbeterde vindbaarheid. Pas als deze facetten kloppen is de basis voor een hoge positie in Google gelegd.

Optimalisatie van uw website; een unieke totaaloplossing

Het optimaliseren van een website voor zoekmachines is meer dan een paar trucjes uitvoeren. Het is een ongoing proces van het analyseren, verbeteren en creëren. Indicia biedt een unieke totaaloplossing als het gaat om zoekmachine optimalisatie. Niet alleen zijn we in staat uw website te optimaliseren aan de hand van bovengenoemde aspecten, maar leveren we ook diensten op het gebied van technische optimalisatie van websites en social media strategie. Deze drie diensten, samengevat als Sites, Social & Search, zorgen voor een complete optimalisatieslag als het gaat om de vindbaarheid van uw website.

Voordelen van zoekmachine optimalisatie

Genoeg over de mogelijkheden. Wat gaat een zoekmachine optimalisatie proces u opleveren?

  • Hogere positie in de organische zoekresultaten van grote zoekmachines als Google
  • Uw website is gemakkelijker vindbaar voor de juiste doelgroep
  • Verhoogde conversie dankzij relevante bezoekers op uw website
  • Aanpassingen aan uw website hebben een langetermijneffect

Zoekmachine optimalisatie door Indicia

Wij staan klaar om ook úw website onder handen te nemen. Niet enkel de beloften, maar een daadwerkelijk resultaat. We onderscheiden ons doordat we niet alleen uw website optimaliseren; uitgaande van uw bedrijfsstrategie en doelstellingen denken wij met u mee over de invulling van uw website en bieden we een totaaloplossing. Met welke SEO diensten mogen we u helpen?