HR-Tooling

Met onze HR-tools en oplossingen zorg je ervoor dat jouw medewerkers wendbaar en flexibel zijn. De applicaties zijn overal en altijd beschikbaar zodat iedereen veranderingen snel het hoofd kan bieden

Meer rendement uit human capital

Het potentieel van medewerkers beter benutten? Dat vereist weten waar competenties in uw organisatie zitten en waar nog juist hiaten. Dat vraagt ook medewerkers stimuleren en faciliteren hun talenten verder te ontwikkelen. Met de People Performance Suite van Indicia regelt u gelijktijdig alle aspecten die aan het verhogen van human capital binnen uw organisatie verbonden zijn: ontwikkeling, opleiding en performance management. Om dat efficiënt te doen, zorgen we er meteen voor dat uw personeelsadministratie geautomatiseerd is.

Opleidingsportaal: alle relevante informatie via 1 site beschikbaar

Met de People Performance Suite heeft u ook een opleidingsportaal tot uw beschikking. Daarmee heeft iedereen binnen uw organisatie altijd gepersonaliseerde informatie over cursussen, opleidingen, studievoortgang en ontwikkelpunten. Zo zijn uw medewerkers zelf verantwoordelijk voor hun eigen ontwikkeling en opleiding. Het opleidingsportaal omvat een e-learning omgeving, met cursussen en opleidingen en mogelijkheden voor cursistenbeheer. Hierbinnen zijn ook diverse prestatie- en ontwikkeltools in te zetten.
Doordat alle administratieve en opleiding-gerelateerde informatie op één centrale plek te beheren is, heeft u altijd toegang tot managementinformatie en rapportages. Zo heeft u 24/7 inzicht in het human capital van uw organisatie.

HR-technologie toegankelijk voor het MKB

Het succes van een organisatie is onlosmakelijk verbonden aan de kwaliteit van uw medewerkers. HR-technologieën zijn echter vooral gericht op multinationals en daardoor vaak boven budget voor het MKB. De People Performance Suite is het resultaat van 15 jaar ervaring met HR-oplossingen voor gerenommeerde klanten zoals IKEA en Philips. Zo maakt de People Performance Suite hoogwaardige HR-technologie toegankelijk en aantrekkelijk geprijsd voor het MKB. Het People Performance Suite bestaat uit diverse elkaar aanvullende modules en tools, die in drie onderdelen uiteenvalt: 1) ontwikkelen 2) presteren en 3) administratie op orde.

Ontwikkelen

  • Leermanagementsysteem
  • Leercontent
  • Talent- en teamscan
  • Leervoorkeurscan
  • Loopbaanscan

Presteren

  • Prestatie Management Instrument
  • 360 graden feedback

Administratie op orde

  • Diverse administratieve tools zoals verlofaanvragen, declaraties en bijbehorende workflows
  • Persoonlijke omgeving voor medewerkers