Met een app voor jouw bedrijf ben je altijd bij de hand

We surfen vaker mobiel dan op de computer en zitten gemiddeld een volledige maand per jaar op onze telefoonWandel jij nog de deur uit zonder smartphone op zak? Nooit! Daarom moeten jouw producten of processen beschikbaar zijn op een apparaat waar jouw klanten of medewerkers de hele dag bereikbaar zijn. Een app laten maken is de oplossingIndicia creëert die voor je.

Het gemak van een app

Gun jouw medewerkers meer tijd, gemak en efficiëntie. Verminder no-shows met een mobiele applicatie die herinneringen stuurt voor de volgende afspraak. Versoepel de workflow met een app die al invult wat je bij een werkbezoek deed, zodat je dit alleen nog hoeft te bevestigen of ontkennen in plaats van steeds weer in te vullen.  

Bied via een app inzicht in statussen van klanten of patiënten, laat medewerkers hun uren klokken en vergemakkelijk zo het werk. Of kies voor heldere interne communicatie door medewerkers op afstand te informeren over meetings en veranderende processen. Voor alles in het werkleven is een oplossing en zien wij tientallen handelingen die jij kunt digitaliseren.

Meer inzicht en overzicht

Een app laten maken door Indicia betekent een strak design aan de voorkant en slimme integraties aan de achterkant. Als koppelexpert verbinden wij alle mogelijke bedrijfssystemen met jouw mobiele applicatie. Ook als die nog niet bestaan: dan bouwen we ze gewoon. Connectivity biedt meer inzicht in data zodat jij beter onderbouwde beslissingen neemt. Of ga voor meer interactie met de doelgroep zodat het aantal aanvragen verdubbelt of zelfs verhonderdvoudigt. Onze apps brengen jouw bedrijf vooruit.  

Wij maakten al meer dan 2000 koppelingen en kunnen dankzij onze expertise ook jouw bedrijfssystemen moeiteloos integreren. Van een CRM en planningstools tot Hubspot en SAP. Indicia tilt jouw app naar een hoger niveau. Dit doen wij door na te denken over de potentie, het doel en relevante functionaliteiten. We adviseren op basis van onze technische kennis en marketingexpertise. Aan het einde van de rit leveren we je een mobiele applicatie waarin aan alles is gedacht: uitbreiding in de toekomst, API’s en privacy om een paar voorbeelden te noemen. 

Indicia weet welke functionaliteiten echt bijdragen aan jouw doel.