Zet jouw bedrijf in de spotlight met video of bedrijfsfilm

De sfeer in jouw bedrijf, tijdens evenementen of productlanceringen. Gelegenheden om extra verbinding te creëren met jouw publiek of jouw merk kracht bij te zetten. Video en bedrijfsfilms, in al hun verschijningsvormen, pakken die sfeer. Want bewegend beeld is beleving die makkelijk deelbaar is. Vlogs, aftermovies, sneakpreviews, how to’s of teasers. Wij zoeken naar de vorm waarmee jij jouw marketing- en communicatiedoelen het allerbeste bereikt.

Het effect: meer fans en een grotere community

De nieuwe realiteit: in een fractie van een seconde de aandacht pakken van jouw publiek. Dat doe je met bewegend beeld. En maakt het mogelijk om effectief te zijn in deze micro-moments van jouw scrollende doelgroepen. Want een groot deel van jouw publiek vindt bewegend beeld veel duidelijker en vermakelijker dan tekst.  

Onderzoek laat zien dat de inzet van video content of een bedrijfsfilm resulteert in een groter online bereik, een versterking van je branding en een boost in traffic naar jouw site. Laat ons meedenken over de manier waarop jij met creatieve video content en bedrijfsfilms meer impact maakt op jouw doelgroepen.  

Voorbeelden van bedrijfsfilms

Agristo
Agristo Van aardappel tot friet: Productvideo
Toi-Toys
Toi-Toys Corporate video
Schiphol airport
Schiphol
Enexis
Enexis Explainer video
Tilburg Trappers
Tilburg Trappers Opkomstvideo
Cookaholics
Cookaholics Wervingsvideo
Hoppenbrouwers
Hoppenbrouwers Projectvideo
Bikken en Bakken
Bikken en Bakken Headervideo
Man aan tafel
Florijnz
Docvisie
DocVisie
Enexis
Enexis Sluit je aan: Wervingsvideo
Hoppenbrouwers
Hoppenbrouwers Wervingsvideo
Samsung
Samsung
Theater Carré
AWVN

Bedrijfsfilm, vlog of aftermovie?

Video content of bedrijfsfilms inzetten? Onze online marketingstrategen en designers zijn gespecialiseerd in het resultaatgericht inzetten van bewegend beeld in de mediamix. Altijd startend vanuit jouw doelen. Kan de sales bijvoorbeeld een boost gebruiken? Is recruitment de focus? Of wil je juist optimaal gebruik maken van de ambiance op een beurs of event? Video content pakt beleving en deelt ervaring.  

Door onze multidisciplinaire aanpak zijn we niet aan één specifiek middel gebonden. We kijken breed van animaties tot vlogs en van bedrijfsfilms tot aftermovies. En mocht blijken dat andere marketingmiddelen efficiënter zijn, dan laten we dat ook weten. Want uiteindelijk zijn wij pas blij als we jouw business verder helpen.  

Indicia luistert en realiseert

Indicia beschikt niet alleen over een artistiek team dat met storytelling jouw boodschap overtuigend over de bühne brengt. Ook zijn wij gespecialiseerd in online strategieën en de formulering van marketing- en communicatiedoelen. Wij luisteren naar jouw wensen en kpi’s en weten vervolgens welke stappen jij moet nemen. Zo creëren wij creatieve video content waarmee je resultaten boekt.  

Wat wil jij laten zien? Vertel het ons.