Magento-koppeling met elk ERP systeem

Het koppelen van een Magento webshop aan uw ERP-systeem zorgt ervoor dat veel processen geautomatiseerd worden. Dit scheelt u tijd én bespaart kosten. Maar hoe werkt dat koppelen precies?

INDICIA: uw partner in een Magento-koppeling

Het koppelen van systemen, dat is waar INDICIA zich in onderscheidt. Voor een Magento-koppeling bent u bij ons aan het juiste adres. Onze experts zorgen ervoor dat uw Magento webshop volledig met uw ERP-systeem integreert. Daarnaast zijn we niet enkel uw uitvoerders, we zijn uw partner. Op basis van uw bedrijfsdoelstellingen en –strategie bepalen wij samen met u de meest optimale oplossing.

Een Magento-koppeling?

Inderdaad, een Magento-koppeling. Magento wordt vaak ingezet als software voor e-commerce doeleinden, voornamelijk webshops. De software die gebruikt wordt om de informatievoorziening van een organisatie te stroomlijnen – een ERP-systeem – bevat alle bedrijfsrelevante data, zoals klantenbestanden, financiële administratie en andere administratieve bedrijfsinformatie. Deze twee systemen kunnen worden gekoppeld, wat leidt tot een hoop gemak voor u als ondernemer.

Dankzij een koppeling tussen uw webshop en ERP-systeem houdt u overzicht in orders, klanten en voorraad. Of het nu gaat over het tonen van uw catalogus, het registreren van voorraden of prijsafspraken doorvoeren, dankzij een Magento-koppeling met uw ERP-systeem worden continu gegevens uitgewisseld tussen uw verschillende systemen.

Voordelen

  • Tijdwinst; geen dubbele invoer nodig
  • Een centrale database
  • Minder foutgevoelig
  • Realtime synchronisatie
  • Optie om meerdere webshops te koppelen
  • Slim gebruikmaken van bestaande systemen i.p.v. investeren in nieuwe