Het koppelen van een ERP systeem

Een ERP systeem, oftewel Enterprise Resource Planning, is een softwareprogramma dat gebruikt wordt om de informatievoorziening binnen een organisatie te verzorgen. Het heeft als doel om de productiviteit van organisaties te maximaliseren en daarmee kosten te besparen. De papieren rompslomp wordt vervangen door een informatie- en managementsysteem, waarin logistieke, administratieve en financiële bedrijfsprocessen worden geautomatiseerd.

INDICIA: uw partner op het gebied van connectivity

Wanneer het koppelingen betreft, bent u bij ons aan het juiste adres. De experts van INDICIA hebben ervaring met allerlei ERP systemen en maken ze toegankelijk voor uw organisatie en uw werknemers. Dankzij de connectivity oplossingen van INDICIA haalt u het maximale uit uw informatiesystemen.

Waarmee koppelen we?

In veel organisaties staat het gebruikte CMS (WordPress, Magento etc.) niet op zichzelf, maar wordt deze gekoppeld aan andere informatiesystemen, zodat bedrijfsprocessen geheel geautomatiseerd worden. Klantgegevens, facturen, voorraad, financiële database; alles staat met elkaar in verbinding, wat uiteindelijk leidt tot een flexibele organisatie waarin efficiënt gewerkt kan worden.

INDICIA is expert op het gebied van systeemkoppelingen. Er bestaan diverse ERP systemen, van specifieke types tot zeer uiteenlopende. Onze professionals zorgen ervoor dat elk systeem aan uw CMS gekoppeld kan worden. Zo koppelen wij o.a. met:

  • Afas
  • Exact
  • Microsoft

Voordelen van koppelen met een ERP systeem

Overweegt u om uw businessapplicaties te koppelen? Dan gaat u binnenkort de vele voordelen hiervan ervaren. Wanneer uw organisatie gebruik maakt van een koppeling van een ERP systeem wordt alle data op één centrale plek ingevoerd en opgeslagen. Dit betekent dat er geen verschillende systemen gebruikt hoeven te worden, zoals een apart klanten- en financieel systeem:

  • Effectiever werken
  • Sneller en flexibeler schakelen
  • Betere beheersing van bedrijfsprocessen
  • Doorlooptijden van orders worden verkort
  • Kostendrukkend