Nummer 1 in connectivity oplossingen

Veel organisaties worstelen met grote hoeveelheden data uit verschillende systemen. Bronnen als een website, mobiele applicatie, intranet of backofficesysteem bevatten veel informatie en staan lang niet meer op zichzelf. De systemen worden met elkaar in verbinding gebracht via connectivity-oplossingen, wat leidt tot efficiënte bedrijfsprocessen.

Indicia en connectivity

Indicia is marktleider op het gebied van connectivity en EDI binnen de fashion-, sport- en schoenenbranche. Daarnaast hebben wij ervaring in de financiële en HRM-wereld in het koppelen van back-office en ERP systemen. Wij bezitten uitgebreide expertise in het koppelen van alle typen systemen en maken ze toegankelijk voor uw organisatie en uw werknemers. Met Indicia connectivity oplossingen haalt u maximaal rendement uit uw investeringen in informatiesystemen en interfaces zoals websites, shops, portals en mobiele applicaties.

Systemen koppelen

Het koppelen van systemen, oftewel connectivity, maakt dat uw verschillende databronnen gegevens met elkaar uitwisselen. Zo laat u dus meerdere systemen samenwerken, met als doel het stroomlijnen van processen doordat u slechts op één centrale plek het beheer uitvoert. Daarnaast beschikken medewerkers en klanten over alle gegevens op de juiste plaats, onafhankelijk van de bron waarin ze zijn opgeslagen. Indicia is expert op het gebied van koppelingen en systeemintegratie en heeft daarnaast alle kennis in huis om systemen die andere software bevatten – en dus niet dezelfde ‘taal’ spreken – met elkaar te verbinden met behulp van middleware.

Voordelen van connectivity oplossingen

  • Meer inzicht in uw bedrijfsprocessen en verkopen
  • Minder fouten bij de verwerking van gegevens
  • Efficiënt werken en nieuwe business modellen mogelijk maken
  • Kostenbesparing realiseren
  • Verbetering van klantenservice en –binding