Een portal zorgt voor procesoptimalisatie

Een persoonlijke webomgeving om processen tussen u en uw klanten, leveranciers of medewerkers te optimaliseren? Het is mogelijk middels een eigen portal, ontwikkeld door de professionals van Indicia.

Wat is een portal?

Een portal is een op web gebaseerde toegangspoort naar afgeschermde informatie die op geïntegreerde en gepersonaliseerde wijze wordt aangeboden. Hierbij wordt gebruik gemaakt van integratie van en connectiviteit met bestaande systemen en processen van uw bedrijf of organisatie. Dankzij diverse soorten portalen worden klanten, leveranciers, medewerkers en patiënten op zo’n manier van informatie voorzien, dat zij bijdragen aan uw bedrijfsdoelstellingen, zoals effectiever en efficiënter werken, klantloyaliteit etc.

Voordelen van een portal voor uw organisatie?

Er zijn diverse redenen waarom bedrijven en organisaties voor een bepaalde portal kiezen. Zo leidt een portal tot operationele efficiëntie, waarbij processen gefaciliteerd worden. Met name wanneer organisaties verspreid (of zelfs internationaal) actief zijn worden veel voordelen behaald bij het inzetten van een portaltoepassing. Daarnaast leent een portal zich als uitstekend middel om online samenwerking te optimaliseren.  Door het delen van informatie resulteren portals in betere performance en samenwerking tussen uw bedrijf en medewerkers, leveranciers en / of klanten, met als gevolg een verhoogde productiviteit.

  • Realisatie van technisch complexe portals en koppelingen met alle typen bronsystemen
  • Betaalbare oplossingen dankzij het gebruik van standaardpakketten.
  • Daarnaast zorgt het gebruik van maatwerk voor flexibiliteit en de effectieve inzet van uw portal.
  • E-business consultants met een management-, HR- of marketingachtergrond.

Laat uw eigen portal ontwikkelen door Indicia

De experts van Indicia geven maatwerkadvies over de wijze waarop een portaal bijdraagt aan uw bedrijfsdoelen en verzorgen de projectbegeleiding en de technische inrichting er van.

Omdat Indicia gespecialiseerd is in het ontwikkelen en toepassen van connectivity-oplossingen, kunnen we portals verbinden met al uw bestaande systemen die nodig zijn om de portal met relevante informatie te laden.

Gerelateerde onderwerpen

Omdat Indicia gespecialiseerd is in het ontwikkelen en toepassen van connectivity-oplossingen, kunnen we portals verbinden met al uw bestaande systemen die nodig zijn om de portal met relevante informatie te laden. Hieronder een aantal voorbeelden: