Big Data oplossingen om bedrijfswaarde te vergroten

Het hebben van veel data kan zorgen voor problemen. Informatie uit bestanden is moeilijk vindbaar, overzicht ontbreekt of uw klanten worden op een onpersoonlijke manier benadert, ondanks dat er veel informatie over hen beschikbaar is. De vraag is niet meer óf u deze problemen moet aanpakken, maar op welke manier. Indicia beschikt over expertise en toepassingen om Big Data oplossingen te bieden. Dit doen wij op basis van 3 pijlers:

Vinden

Het doorzoeken van grote hoeveelheden gegevens

Grote hoeveelheden data vermoeilijken vaak het vinden van de juiste informatie. De zoek-technologieën die wij kunnen bieden zorgen dat informatie binnen uw organisatie snel kan worden gevonden. Door al uw gegevensbronnen met elkaar te koppelen, taaltechnologieën toe te passen en de juiste zoekinterface te gebruiken bieden we een toepassingen die snelle ontsluiting van bedrijfsgegevens mogelijk maakt.

Meer informatie over het snel en gemakkelijk vinden van informatie binnen grote hoeveelheden data.

Inzicht krijgen en voorspellen

Een overzicht in de Big Data berg

Overzicht krijgen van uw organisatie of specifieke bedrijfsprocessen is essentieel voor het maken van keuzes en het bepalen van uw bedrijfsstrategie. Door bedrijfsdata te analyseren worden grote hoeveelheden data inzichtelijk gemaakt en door datamining en Big Data Analyse kan waardevolle informatie worden gegenereerd. De hiermee verworven business intelligence kan door middel van dashboards visueel worden weergegeven. Zo krijgt u inzicht in bedrijfsperformance en kunnen voorspellingen worden gemaakt op basis van Big Data, wat bijdraagt aan betere bedrijfsstrategieën en beslissingen.

Aanbevelen

Weet welke klanten wat willen

Door slimme integratie en analyse van data is het mogelijk om uw klanten datgeen aan te bevelen wat het beste bij hen past. Door o.a. aankoopgedrag te analyseren kunnen klantenprofielen worden gecreëerd. Deze kunnen vervolgens gebruikt worden om klant-specifieke aanbevelingen te doen op bijvoorbeeld webshops. Echter bestaan er ook mogelijkheden om aan de hand van uw huidige klanten te achterhalen welke potentiele klanten waarschijnlijk het beste resultaat geven. Doordat u beter weet wie uw potentiele klanten zijn en wat zij willen biedt de inzet van Big Data commercieel voordeel.

Big Data oplossingen door Indicia

Veel bedrijfswaarde zit in het optimaliseren en ontwikkelen van specifieke business-modellen en processen aan de hand van Big Data toepassingen. Daarom biedt Indicia bedrijfsscans aan om zodoende te doorgronden waar de inzet van big Data oplossingen binnen uw organisatie het meest resultaat opleveren. Antwoord op de vraag hoe Big Data ingezet moet worden om de performance van uw organisatie te verbeteren is vakmanschap. Samen met u analyseert Indicia welke data getransformeerd kan worden naar relevante informatie, met als doel het verhogen van uw productiviteit en winst.