Bereik uw doelgroep met een mobiele applicatie

Tegenwoordig is mobiel internet een vanzelfsprekendheid, vooral onder jongeren. Mobiel internet heeft de laatste jaren een zeer prominente rol gekregen in communicatie, in het bijzonder mobiele applicaties. Met de ontwikkeling van een mobiele applicatie bereikt u uw doelgroep via dit veelgebruikte kanaal en kunt u uw klantrelatie versterken en uitbreiden.

Op het gebied van mobiele applicaties zien we momenteel twee groeiende stromingen. Aan de ene kant komen bedrijven met Business gerelateerde vraagstukken, die willen bekijken of een interne app voor versnelling van bepaalde processen kan zorgen. Aan de andere kant vragen merken ons om met hen te kijken naar de mogelijkheden om brand engagement te genereren. Met de bedoeling uiteindelijk direct of indirect daar resultaat mee te behalen in de vorm van een grotere naamsbekendheid, een positieve attitude verandering ten opzichte van het merk, of simpelweg sales groei.

Mobiele applicaties voor de iPhone

De populairste telefoon van dit moment is zonder twijfel Apple’s iPhone. Sinds de lancering van het apparaat is er een verschuiving veroorzaakt in het gebruik van mobiele telefoons. Internetten en entertainment zijn sindsdien volwassen geworden in mobiele telefonie. Met een eigen applicatie kunt u de klantrelatie verdiepen en op een innovatieve wijze uw potentiële relaties kennis laten maken met uw merk, producten en/of diensten.

Mobiele applicaties voor de iPad

iPad apps groeien enorm in gebruik en mobiele websites worden een gemeengoed. Wij begrijpen hoe mobiele zaken worden gedaan. Op basis van onze kennis en ervaring gaan we aan de slag om samen met u de mobiele strategie uit te stippelen.

Mobiele applicaties voor Android

Een app biedt een platform naast de corporate website, een extra kanaal om uw organisatie onder de aandacht te brengen. Android is een besturingssysteem dat ontwikkeld werd door Google. Het gebruik van het Android systeem zit nog altijd in de lift en wordt ingezet door merken als Samsung, HTC en Sony Ericson.

Mobiele applicaties voor Blackberry & Windows phone

Naast de bovenstaande platformen, zijn we ook in staat voor de minder gebruikte applicaties Blackberry “RIM” of Windows phone Apps te realiseren.