Laat uw iPhone app maken door Indicia

Dankzij mobiel internet is het mogelijk om altijd online te zijn. Het aantal smartphone- en tabletgebruikers groeit elke dag, wat de reden is voor organisaties om te kiezen voor een mobiele applicatie. Een app biedt een platform naast de corporate website, een extra kanaal om uw organisatie onder de aandacht te brengen bij de doelgroep.

Laat Indicia uw eigen iPhone app maken

U bent overtuigd en wilt een iPhone app maken, maar u weet niet precies hoe? Dan bent u bij Indicia aan het juiste adres. Wij beschikken over de juiste mobile developers met de expertise om u te voorzien van de applicatie die u voor ogen heeft. Het concept en design worden door ons team uitgevoerd op basis van uw briefing. We onderscheiden ons hierin doordat we niet enkel uw applicatie maken; uitgaande van uw bedrijfsstrategie en doelstellingen denken wij met u mee over de invulling van de applicatie en zullen we u de meest optimale en efficiënte oplossing bieden.

Indicia & iPhone apps

Een iPhone app maken is een waardevol verlengstuk van uw business. Indicia heeft ruime ervaring met het ontwikkelen van iPhone applicaties. Van concept tot lancering, onze professionals begeleiden u door het gehele proces.

iPhone applicaties

iPhones maken gebruik van het iOS besturingssysteem, ontwikkeld door Apple. De iPhone is één van de meest gebruikte smartphones, wat het een uitstekend middel maakt voor uw marketing. Sinds de lancering van de iPhone is het gebruik van mobiel internet explosief gestegen. Applicaties zijn sindsdien onlosmakelijk verbonden met de iPhone.  Apple heeft een eigen applicatiecentrum, de App Store. Hierin vinden gebruikers van het besturingssysteem meer dan 1 miljoen apps die gratis of tegen betaling worden aangeboden.

Een App kan ingezet worden voor zowel B2B, B2C, als een business App voor bijvoorbeeld de optimalisatie van uw bedrijfsproces. De mogelijkheden zijn eindeloos als het maatwerk iOS development betreft.

Proces/voordelen

  • Conceptontwikkeling
  • Kostenbegroting
  • Functioneel ontwerp en design
  • Technische realisatie en implementatie
  • Promotie
  • Updating & service