Een iPad app maken als verlengstuk van uw dienstverlening

Mobiel internet is er altijd en overal. Bedrijven en organisaties kiezen er steeds vaker voor om ook op smartphones en tablets vindbaar te zijn. Een mobiele applicatie biedt een platform naast de corporate website. Een extra kanaal om ook uw organisatie onder de aandacht te brengen bij uw doelgroep.

Laat uw mobiele app ontwikkelen door Indicia

Of het nu gaat om een applicatie voor iPhone, iPad, Android of Windows Phone en Blackberry, de professionals van Indicia ontwikkelen elke gewenste mobiele app voor uw organisatie. Met uitgebreide ervaring op het gebied van applicaties denken wij met u mee. Van strategie, tot design en development. Op basis van uw bedrijfsstrategie en doelstellingen wordt gekeken naar de invulling van de applicatie en zullen we u de meest optimale en efficiënte oplossing bieden.

iPad applicaties

Naast de populaire iPhone van Apple wordt ook de iPad in veelvoud gebruikt, zowel zakelijk als door consumenten. Het apparaat heeft zowel een business-to-business als business-to-consumer karakter. Door het karakter van de iPad leent dit apparaat zich meer voor bredere informatiedeling en een verdieping van uw communicatieboodschap. De iPad maakt, evenals de iPhone, gebruik van het besturingssysteem iOS van Apple. Dankzij de gebruiksvriendelijkheid van het systeem zijn er tal van interactieve mogelijkheden wat betreft mobiele applicaties. Apple heeft een eigen applicatiecentrum, de App Store. Hierin vinden gebruikers van het besturingssysteem meer dan 1 miljoen apps die gratis of tegen betaling worden aangeboden.

iPad app maken

Vergroot uw bereik en deel mee in alle voordelen die iPad applicaties te bieden hebben. Als ontwikkelaar van mobiele apps  heeft Indicia alle benodigde ervaring in huis. We bouwen niet enkel de app, maar denken met u mee en begeleiden u van concept tot lancering door het proces.

Windows Phone / Blackberry app ontwikkelen

Ook applicaties voor de wat kleinere spelers op de markt kunnen door Indicia gerealiseerd worden.

Proces/voordelen

  • Conceptontwikkeling
  • Kostenbegroting
  • Functioneel ontwerp en design
  • Technische realisatie en implementatie
  • Promotie
  • Updating & service

Dit zijn slechts enkele voordelen van een mobiele applicatie. Voor een compleet overzicht van de mogelijkheden van mobiele apps kunt u onze App Checklist downloaden.