Een Android app maken doet u samen met Indicia

Dankzij mobiel internet is het mogelijk om altijd online te zijn. Het aantal smartphone- en tabletgebruikers groeit elke dag, wat de reden is voor organisaties om te kiezen voor een mobiele applicatie. Een app biedt een platform naast de corporate website, een extra kanaal om uw organisatie onder de aandacht te brengen bij de doelgroep.

Een Android app maken doet u bij Indicia

U bent overtuigd en wilt een Android app maken? Dan hoeft u niet langer te zoeken naar een geschikte app-ontwikkelaar. Indicia beschikt over de juiste mensen en expertise om u te voorzien van de applicatie die u voor ogen hebt. We onderscheiden ons doordat we niet enkel uw applicatie maken; uitgaande van uw bedrijfsstrategie en doelstellingen denken wij met u mee over de invulling van de applicatie en zullen we u de meest optimale en efficiënte oplossing bieden.

Android applicaties

Android is een besturingssysteem dat ontwikkeld werd door Google. Het gebruik van het Android systeem zit nog altijd in de lift en wordt ingezet door merken als Samsung, HTC en Sony Ericson.

Android heeft een aantal voordelen ten opzichte van andere besturingssystemen. Zo zijn applicaties veelal gratis te downloaden en te verspreiden via de Android Market. Het aanmelden van een nieuwe applicatie verloopt snel en gemakkelijk en uw app is binnen enkele uren na aanbieden te installeren door bezoekers. Daarnaast is de Android Market gebruiksvriendelijk en biedt Android veel diversiteit en flexibiliteit wat betreft mobiele applicaties.

Indicia & Android apps

Indicia heeft ruime ervaring met het ontwikkelen van Android applicaties. Van concept tot lancering, onze professionals begeleiden u door het gehele proces.

Android app ontwikkelen

Een app biedt een platform naast de corporate website, een extra kanaal om uw organisatie onder de aandacht te brengen. Het gebruik van het Android systeem zit nog altijd in de lift en wordt ingezet door merken als Samsung, HTC en Sony Ericson. Lees meer over Android apps.

Voordelen/proces

  • Conceptontwikkeling
  • Kostenbegroting
  • Functioneel ontwerp en design
  • Technische realisatie en implementatie
  • Promotie
  • Updating & service