Een maatwerk mobiele app ontwikkelen

Mobiel internet, het is er altijd en overal. Dankzij de continu stijgende verkoop van smartphones kiezen organisaties steeds vaker voor een mobiele applicatie naast een corporate website. Een extra kanaal om de organisatie onder de aandacht te brengen bij de doelgroep. Op het gebied van mobiele applicaties kunnen twee groeiende stromingen onderscheiden worden. Enerzijds hebben organisaties behoefte aan een app vanwege business-gerelateerde vraagstukken. Denk bijvoorbeeld aan de optimalisatie van het ordersysteem of uw voorraadbeheer. Een interne applicatie kan hierbij zorgen voor de versnelling van bepaalde processen en, niet onbelangrijk, de foutmarge substantieel verkleinen. Anderzijds zouden organisaties graag een app ontwikkelen zodat ze meer brand engagement kunnen genereren, met uiteindelijke doel om direct of indirect resultaat te behalen in de vorm van betere naamsbekendheid, positieve attitude ten opzichte van het merk of simpelweg het laten groeien van de afzet.

Dit zijn slechts enkele voordelen van een mobiele applicatie. Voor een compleet overzicht van de mogelijkheden van mobiele apps kunt u onze App Checklist downloaden.

Laat uw mobiele app ontwikkelen door Indicia

Of het nu gaat om een applicatie voor iPhone, iPad, Android of Windows Phone en Blackberry, de professionals van Indicia ontwikkelen elke gewenste mobiele app voor uw organisatie. Met uitgebreide ervaring op het gebied van applicaties denken wij met u mee. Van strategie, tot design en development. Op basis van uw bedrijfsstrategie en doelstellingen wordt gekeken naar de invulling van de applicatie en zullen we u de meest optimale en efficiënte oplossing bieden.

iPhone app ontwikkelen

De iPhone is één van de meest gebruikte smartphones, wat het een uitstekend middel maakt voor uw marketing. Met een eigen applicatie kunt u klantrelaties verdiepen en op een innovatieve wijze uw doelgroep kennis laten maken met uw merk, producten en diensten. Lees meer over iPhone apps

Android app ontwikkelen

Een app biedt een platform naast de corporate website, een extra kanaal om uw organisatie onder de aandacht te brengen. Het gebruik van het Android systeem zit nog altijd in de lift en wordt ingezet door merken als Samsung, HTC en Sony Ericson. Lees meer over Android apps.

Voordelen van een nieuwe app ontwikkelen

Er zijn een aantal redenen waarom een mobiele applicatie onmisbaar is voor een moderne organisatie:

  • U bent vindbaar in de appstores, wat een groter bereik oplevert.
  • Goede gebruikservaring op elk device door maatwerk designs
  • Loyaliteitsverhoging onder uw gebruikers.
  • Extra mogelijkheden dankzij device-afhankelijke toepassingen