Rijksfinanciën.nl geeft Nederlanders inkijkje in het koffertje

Het Ministerie van Financiën wilde 1 website waar alle begrotingsinformatie en daaraan gerelateerde documenten samenkomt. Daarom ontwikkelden wij de site Rijksfinanciën.nl met onze partners. Meer lezen? Check deze klant case en ontdek wat Indicia voor jou kan betekenen.

Heldere informatie voor iedereen

De gemeente Eindhoven wilde het makkelijker maken om informatie te vinden op de gemeentelijke website. Dat vroeg om een grondig herontwerp van de website. Om het nieuwe ontwerp voor uiteenlopende doelgroepen te optimaliseren, gebruikte Indicia de efficiënte 5D-aanpak. De vier leden van The A-Team werden vertegenwoordigers van de meest voorkomende gebruikerstypen.

Complete Nederlandse wetgeving in je binnenzak

Voor het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties ontwikkelde Indicia een aantal mobiele applicaties, waaronder Wettenpocket App. Juristen, rechters en wetgevers kunnen zware boeken voortaan in de kast laten staan.

Beste match tussen cliëntvraag en zorgaanbod

In 2015 vernieuwde de Nederlandse overheid de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO) en de Jeugdwet. Door de aanpassing zijn gemeenten verplicht om hun inwoners te informeren over de gecontracteerde zorgaanbieders in de regio. Verantwoordelijke ambtenaren (toegangsprofessionals) adviseren cliënten over geschikte zorg.