Beheer websites vanuit één locatie met WordPress Network

WordPress is het meest gebruikte open source CMS ter wereld. En dat is niet zo vreemd. WordPress is gebruiksvriendelijk, flexibel en overzichtelijk. Indicia heeft al jaren ervaring met het ontwerpen en ontwikkelen van websites in WordPress en heeft tevens professionals in huis die bedreven zijn in het bouwen van een WordPress Network.

Indicia en WordPress Network

Indicia werkt met ervaren professionals die voor elk bedrijf een WordPress Network op maat maken. Daarnaast ondersteunt Indicia de hosting en optimalisatie van een WordPress Network en verzorgt trainingen om beheerders wegwijs te maken in de wereld van WordPress.

Van de strategie tot aan de implementatie, bij Indicia bent u aan het juiste adres.

WordPress Network

Sinds WordPress versie 3.0 is uitbracht, kan er een Network-installatie ontwikkeld worden. Een WordPress Network maakt het mogelijk om meerdere WordPress websites te bouwen en te beheren vanuit één centrale omgeving. Voornamelijk voor koepelorganisaties of organisaties met veel websites is het gebruik van een Network een uitkomst. Het beheren van meerdere websites wordt overzichtelijk en efficiënt, omdat thema’s (het design) en plugins (de functionaliteiten) gedeeld worden. Ook kunnen de verschillende websites afzonderlijk gericht worden op de juiste doelgroep. Het gebruik van een WordPress Network betekent daarnaast dat wanneer er een update uitgevoerd moet worden, dit slechts één keer nodig is om de updates op alle websites door te voeren.

Voordelen

  • Zelfstandig, zonder bijzondere technische expertise, de verschillende websites beheren
  • Snel schakelen wanneer nodig
  • Functionaliteiten binnen WordPress hoeven slechts één keer ontwikkeld te worden, dus kostenbesparend
  • Backup van data vindt plaats in één database
  • Applicatiekennis ontstaat doordat meerdere afdelingen de websites kunnen beheren
  • Snelle verspreiding van content, op elke gewenste website