Indicia Value Architects

Driving performance by connecting & combining ideas

Indicia brengt snelheid in verandering door denken en doen te combineren. Met behulp van onze bewezen succesvolle drietraps-aanpak maken we innovatie tastbaar, herhaalbaar en meetbaar. Onze benadering kent drie fases: Ideate & Innovate, Connect & Build, Grow & Perform. Zo begeleiden we het hele innovatieproces. Van idee tot realisatie.

Ideate & Innovate

Vertrekpunt van onze dienstverlening is een concreet probleem, een uitdaging in de markt of een kans voortvloeiend uit nieuwe kennis. Met creatieve interventies stimuleren we ideevorming en zetten die ideeën vervolgens om in potentiële oplossingen. Oplossingen die nieuwe waarde creëren. Die waarde kan zitten in vernieuwing, optimalisatie of kostenverlagingen. Maar ook in het ontwikkelen van nieuwe diensten, het verbeteren van bestaande producten en het implementeren van nieuwe technologieën. Het resultaat is de basis voor een nieuw product, een dienst of een business model.

Lees meer

Connect & Build

Nadat een idee vastgelegd is in een concreet plan vertaalt Indicia dit direct naar een tastbaar prototype. Hier komen denken en doen samen. We identificeren de competenties en zoeken de juiste partners. Direct gaan we aan de slag om een prototype, een animatie een simulatie of een blauwdruk te maken. We zoeken contact met de doelgroep om direct feedback te verzamelen en zo markt- en klantacceptatie te vergroten. Door op deze manier samen te werken, ontstaat het juiste klimaat voor duurzame innovatie.

Lees meer

Grow & Perform

Nadat het prototype zich ontwikkeld heeft tot een product of dienst begeleiden we de marktintroductie. We bepalen welke kanalen het beste ingezet worden en geven vorm aan de digitale marktstrategie. We bekijken welke KPI’s we het beste kunnen gebruiken om succes te meten. En we zorgen dat we adequaat op marktsignalen kunnen reageren. INDICIA beschikt over alle instrumenten om direct vaart te maken. Van een support desk en intelligente dashboards tot een social media desk.

Lees meer

Onze klanten

Daar staan ze dan. In volle glorie. Een kleine greep uit onze klanten waar je U tegen zegt. Maar die we gewoon met jij mogen aanspreken. En daar houden wij van. Want als je maar lang genoeg bijzonder bent, wordt alles vanzelf heel gewoon.

PostNL
Philips
Landal
Achmea
Strukton
Carlsberg
DMG
Aegon