Smart Industry
iSelect
Medewerkers en bedrijven gebaat met connectivity oplossingen
Sandd
Value Architects

INDICIA Value Architects bouwt aan de creatie van economische, sociale en ecologische waarde. Wij dragen de overtuiging uit dat het maximaliseren van maatschappelijke waarde de enige duurzame keuze is voor continuïteit.

Het stimuleren van innovatie, het definiëren van nieuwe business modellen en het vergroten van samenwerking en co creatie vormen de speerpunten in onze dienstverlening. Onze focus ligt daarbij op het zinvol toepassen van nieuwe technologie in producten en services die een verschil in de markt en/of de maatschappij maken.

Mesh services

INDICIA Value Architects doet wat haar naam aangeeft. Zij ontwerpt nieuwe netwerken en verbindt de partijen die gezamenlijk een doel willen bereiken. De focus varieert momenteel van een health service voor ouderen tot via een repair & refurbishment service tot een design service gekoppeld aan een 3d productiefaciliteit.

Smart society

Er dient zich een ontwikkelperiode aan waarin informatie- en communicatietechnologie een mede bepalende rol gaat spelen bij het functioneren van onze samenleving. Voor zowel het bedrijfsleven, de overheid als de maatschappij schept dit onvoorstelbare kansen.

Open innovatie

INDICIA Value Architects ontwerpt bouwtekeningen voor iedere fase van het innovatieproces en stelt zich in een co-creatie modus medeverantwoordelijk voor het resultaat; Achieving Results Together.

Onze klanten

Daar staan ze dan. In volle glorie. Een kleine greep uit onze klanten waar je U tegen zegt. Maar die we gewoon met jij mogen aanspreken. En daar houden wij van. Want als je maar lang genoeg bijzonder bent, wordt alles vanzelf heel gewoon.

PostNL
Philips
Landal
Achmea
Strukton
Carlsberg
DMG
Aegon