Total Performance

INDICIA Total Performance laat elke bedrijfsopleiding, training of certificering renderen. Dit realiseren wij door een pragmatische en geïntegreerde aanpak. Want naast meedenken over uw opleidingsstrategie, selectie van opleiding of ontwikkeling van corporate academy, zorgen wij ervoor dat opleidingstrajecten ondersteund zijn door geautomatiseerde administratieve en HR-processen, gefaciliteerd worden door portaal, app of e-learning en ingebed zijn in de performance cycle van uw organisatie. Zo is opleiden met Total Performance, leren gericht op het verbeteren van bedrijfsresultaten.

Total Performance Academy

De Total Performance Academy is onze meest omvattende dienst waarmee we organisaties ontzorgen in het hele proces van bedrijfsopleiden. INDICIA Total Performance realiseert voor u alles wat bij opleiden komt kijken: van de formulering van strategisch opleidingsbeleid tot het implementeren van elke vorm van bedrijfsopleiden.

People Performance Suite

Het potentieel van medewerkers beter benutten? Dat vereist weten waar competenties in uw organisatie zitten en waar nog juist hiaten. Dat vraagt ook medewerkers stimuleren en faciliteren hun talenten verder te ontwikkelen. Met de People Performance Suite van INDICIA Total Performance regelt u gelijktijdig alle aspecten die aan het verhogen van human capital binnen uw organisatie verbonden zijn: ontwikkeling, opleiding en performance management. Om dat efficiënt te doen, zorgen we er meteen voor dat uw personeelsadministratie geautomatiseerd is.

Total Performance Sport

Een keer winnen is mooi, altijd kampioen worden is het doel. Door de juiste afstemming van het team op basis van onder andere persoonlijkheidscans en betere samenwerking kan het team zich blijven verbeteren.

Onze klanten

Daar staan ze dan. In volle glorie. Een kleine greep uit onze klanten waar je U tegen zegt. Maar die we gewoon met jij mogen aanspreken. En daar houden wij van. Want als je maar lang genoeg bijzonder bent, wordt alles vanzelf heel gewoon.

PostNL
Philips
Landal
Achmea
Strukton
Carlsberg
DMG
Aegon