Leid jouw mensen op in een eigen maatwerk bedrijfsopleiding

Jouw organisatie is gebaat bij een goed getraind team dat zich continu ontwikkelt en verder professionaliseert. Daarom heb je behoefte aan een erkende bedrijfsopleiding die jouw mensen exact leert wat ze nodig hebben zonder dat de lessen en de studiedruk de bedrijfsvoering in de weg staan. Maak kennis met de Total Performance Academy (TPA) en zet de eerste stap op weg naar jouw eigen bedrijfsacademie.

De Total Performance Academy verzorgt in-company opleidingsprogramma’s op maat. Het fundament voor jouw eigen bedrijfsacademie wordt gevormd door een erkend opleidingsprogramma. De solide, theoretische basis van deze bedrijfsacademie wordt aangepast aan de wensen, doelstellingen en strategie van jouw bedrijf. Zo is het tweejarige programma volledig toegespitst op de specifieke uitdagingen waar jouw commerciële medewerkers dagelijks mee te maken hebben. Als er aan cases gewerkt bijvoorbeeld, is dat op basis van actuele vraagstukken uit jullie dagelijkse praktijk. Praktijk en theorie lopen dus naadloos in elkaar over. Daardoor is jouw bedrijfsacademie niet alleen relevant, maar ook vanaf week één rendabel.

Topsport als inspiratie voor een in-company opleiding

Om een optimale leerervaring te garanderen, wordt de lesstof op gevarieerde manier aangeboden; klassikaal, online, individueel en on the job. Wil je jouw mensen die extra boost aan motivatie meegeven? Dan komen topsporters jouw medewerkers inspireren tijdens een kick-off event. Ook kunnen gedragstrainingen geïnspireerd worden op topsport en gedoceerd worden door topsporters. Dit maakt de Total Performance Academy een bijzondere en energieke leerervaring die jouw medewerkers enthousiasmeert.

De Total Performance Academy is geschikt voor iedere organisatie waar commerciële processen zoals inside sales, orderverwerking, outbound sales of klachtafhandeling een rol spelen. Maar ook op andere vakgebieden dan sales zijn Academy’s beschikbaar zoals bijvoorbeeld logistiek.

Overzichtelijke studiedruk

Het onderwijs bieden we aan via een blended learning-traject. Dus heel praktisch. Klassikaal offline-onderwijs, gecombineerd met online-onderwijs en beschikbare trainers die jouw medewerkers verder helpen met de lesstof. Wij richten het onderwijsprogramma zo in, dat jullie bedrijfsspecifieke trainingen, variërend van een belcoach, tot het hebben van producttrainingen, inwerkprogramma’s en verplichte certificeringen, een vaste plek krijgen in de Academy. Kun je jouw mensen op bepaalde momenten in het jaar absoluut niet missen? Geen probleem. We richten het onderwijsprogramma zo in dat de belasting tijdens jaarlijkse piekmomenten zo laag mogelijk is. Wij kijken met jou mee op welk dagdeel de training het beste uitkomt, wat de meest effectieve groepssamenstelling is en we gaan flexibel om met het inrichten van de trainingsgroepen. Ook in de avonduren kunnen we jullie van dienst zijn.

Eigen niveau: een gedifferentieerd onderwijsaanbod

In sommige organisaties wisselt het niveau van de medewerkers. Dat is geen enkele belemmering om jouw eigen bedrijfsacademie in te richten. We passen het curriculum daar probleemloos op aan. Elke leerling krijgt onderwijs op het juiste, passende niveau.

Een opleidingsportaal: altijd inzicht in de studievoortgang

De voortgang van studenten en de planning volg je probleemloos via jouw eigen gepersonaliseerde Learning Management Systeem. Een uitgebreid portaal waarin je naast inzicht in studieresultaten, overzicht hebt over de voortgang van de opleiding, het lesmateriaal en de trainingskalender. In combinatie met verschillende HR-tools, zoals de Performance Management Tool, wordt het heel eenvoudig om je eigen academie aan te laten sluiten bij het performance management van jouw bedrijf.

Kostenneutraal opleiden

De Total Performance Academy is gebaseerd op erkende opleidingen. Daardoor kun je in aanmerking komen voor de subsidie Praktijkleren. Wij helpen jou om te voldoen aan álle eisen zodat jij jouw mensen budgetneutraal op kunt leiden.

Neem contact met ons op

Wil je voor jouw organisatie een eigen erkende bedrijfsopleiding inrichten? Neem dan contact op met Judith Peeters van de Total Performance Academy. Bel 013 5810666 of stuur een e-mail naar judith.peeters@indicia.nl. Wij praten je graag bij over de mogelijkheden.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.