Laat Google voor jou werken

Jouw website moet een levendige plek zijn. Waar jouw doelgroep graag rondkijkt, een contactformulier opstuurt of de online winkelwagen vult. Maar voordat potentiële klanten daar belanden, moet je eerst online gevonden worden. Als jouw website de eindbestemming van jouw doelgroep is, is Google het vertrekpunt. En de reis ernaar toe? Indicia bepaalt die samen met jou.

Ons werk

Indicia maakt je business slimmer.

Sta je op pagina 6 van de zoekmachine? Of kosten Google advertenties je meer dan het je oplevert? Indicia tackelt jouw uitdagingen in een efficiënte strategie. Die voeren wij vervolgens van A tot Z voor je uit. Van content schrijven voor de website tot advertenties plaatsen. Van performance analyse  tot optimaliseren van strategie.

Blijvend online zichtbaar

Een Google advertentie haalt klanten binnen, maar een sterke, prikkelende tekst overtuigt lezers ook om contact op te nemen. Is het advertentiebudget op? Dan wil je dat de content op eigen houtje verkeer genereert. De inzet van Google staat dan ook niet op zichzelf, maar is onderdeel van een online marketingstrategie. Indicia bedenkt en voert die uit.

Continu zicht op jouw doelen

Indicia realiseert jouw doelen en wensen met rake online strategieën. We zoomen uit, leggen verbindingen tussen kanalen en implementeren de middelen. Het resultaat monitoren wij in een dashboard  en bundelen we periodiek tot een overzichtelijk rapport. Met advies over de vervolgstappen natuurlijk. Zo houden we de snelheid in de realisatie van jouw online strategie.

Indicia zet jouw bedrijf op de kaart met zoekmachinemarketing.