Precies tien jaar geleden werkten we voor de eerste keer samen. Anderhalf jaar geleden werden we buren aan de Spoorlaan in Tilburg. Nu is het tijd voor de volgende stap en bundelen we definitief onze krachten; branding- en ontwerpbureau OOGT is onderdeel geworden van Indicia.

Versterken

Dat Indicia en OOGT elkaar weten te vinden, is geen verrassing. Want we werken al jaren aan dezelfde ambitie: succesvolle ondernemers helpen groeien met de kracht van digitale technologie. Indicia richt zich hierbij op de technologische ontwikkeling van online platformen, websites, dashboards, data-management en online marketing. Terwijl OOGT zich specialiseert in branding en design om digitale technologie bij bedrijven te laten slagen.

Met de komst van OOGT breidt Indicia haar bestaande marketingactiviteiten, zoals marketing automation, online marketing en content-ontwikkeling verder uit. En versterkt ze haar positie om oplossingen te bieden waarin creativiteit, technologie, marketing en ‘design thinking’ op een slimme manier samenkomen.

Ondernemende groei

Indicia richt zich op ondernemers én ondernemende organisaties voor wie persoonlijke aandacht, entrepreneurship en snelle opleveringen doorslaggevend zijn in hun keuze voor een business partner. ‘Ondernemerschap’ staat bij Indicia dus ook centraal in onze groeistrategie. Succesvolle digitale bedrijven die zich aansluiten bij Indicia, zoals OOGT nu doet, blijven zelf ondernemen. Dit betekent dat klanten van Indicia – zelf ook ondernemers – direct samenwerken met andere ondernemers. En zo profiteren van een team dat gelijkgestemd is, snel schakelt en keihard voor elkaar werkt. Met als vanzelfsprekend resultaat: versnelling van groei.

Slagkracht

Precies waar OOGT ook naar op zoek was; versnelling van groei. De afgelopen jaren investeerde OOGT flink in haar ambitie om zich te ontwikkelen. En maakte ze grote stappen. Maar op belangrijke momenten miste ze de slagkracht om haar concepten en ontwerpen op grotere schaal en met voldoende snelheid te kunnen produceren. Nu OOGT als ‘Indicia Brand Strategy & Design’ onderdeel is geworden van Indicia, is deze uitdaging opgelost. En zijn we voor klanten een nog completere partner. Michiel Gerbranda, oprichter van OOGT, is aandeelhouder geworden en geeft vanaf heden dagelijks leiding aan het team Indicia Brand Strategy & Design.

Wil je meer informatie over deze bundeling van krachten?

We informeren je graag.