Weer een business boost voor Indicia. Want digital agency Getton maakt per juni 2022 onderdeel uit van Indicia. Met de komst van Getton versterkt Indicia haar e-commerce-activiteiten, waardoor we onze klanten nog completer van dienst zijn.

Zo zit iedereen nog sneller aan tafel met de juiste specialisten die samen zorgen voor meer sales, efficiënte bedrijfsvoering en heldere informatie.

Shopify: een klantvriendelijke commerce oplossing

De ontwikkeling van webshops en de integratie ervan in bedrijfsprocessen is een van de pijlers waar Getton zich sinds haar oprichting op richt. “Voorop staat dat jouw shop goed moet werken: ze moet snel, responsive en veilig zijn. En natuurlijk eenvoudig te beheren en te integreren met apps en kassasystemen,” vertelt Jip Krens, oprichter van Getton. Daarom hebben wij ons gespecialiseerd in Shopify. Dat is een klantvriendelijke en vooruitstrevende commerce-oplossing. Wereldwijd neemt dit platform een enorme vlucht. Voor kinderwarenhuis Bubbles & Bo en Just Padel boeken wij al mooie resultaten. En ervaart de klant de enorme gebruiksvriendelijkheid van het platform”.

“Sowieso is Bubbles & Bo een project dat we al jaren enthousiast doorontwikkelen. We hosten en beheren niet alleen de webshop. We denken ook strategisch mee over de business case. En we ondersteunen de bedrijfsvoering: van het kassasysteem in de fysieke winkels dat op Shopify draait tot en met het bedenken en het uitvoeren van de social marketingstrategie.”

Aan tafel met de juiste specialisten

“Aan de inhoud van de Getton pay-off ‘we boost your business’ zie je al dat Getton en Indicia zich allebei richten op succesvolle ondernemers,” vertelt Jip. “Die match ervaren we nu ook in onze samenwerking. Naast kennis en kwaliteit is de bedrijfscultuur en het contact met collega’s relaxt en prettig. Voor de shops, sites en advertising van Just Padel en Hockeyclub Tilburg zijn we meteen gaan samenwerken. Heel veel zin om samen nog meer gave projecten te gaan doen.”

Wil jij jouw business laten groeien?

Door efficiënter met resources om te gaan? Door betere service? Of door stijging van sales? Indicia combineert online expertise met ondernemerschap. Zodat jij je kunt concentreren op jouw bedrijfsvoering en expertise. En je kunt vertrouwen op digitalisering die jouw business naar het volgende level brengt.

 

Meer weten over het gemak van een Shopify Shop?

Wij informeren je graag vrijblijvend!