Contact met nieuwe potentiele klanten dankzij online leadgeneratie

Uw potentiële klanten begeven zich op het internet en misschien zijn ze zelfs al meerdere keren in aanraking gekomen met uw website. Toch blijven conversies uit of leveren te ze te weinig op. Klinkt dit herkenbaar? Dan wordt het hoog tijd voor een goede strategie om waardevolle online leads te genereren en daar kan Indicia u bij helpen. Wij weten waar uw kwalitatieve prospects zich bevinden en halen ze naar uw website.

Het belang van online leadgeneratie

Een lead is een potentiele klant die geïnteresseerd is in uw product of dienst. Heel letterlijk genomen is het een spoor dat een potentiele klant achterlaat en dat u in staat stelt deze individuen of bedrijven te benaderen. Met speciale systemen is het mogelijk contactgegevens te verzamelen, zodat er een database aan mogelijke klanten ontstaat. Ook is het mogelijk om op basis van deze gegevens te onderzoeken welke specifieke doelgroep het beste aansluit op uw organisatie.

INDICIA ondersteunt u tijdens een online leadgeneratie traject door onderzoek te doen naar de personen die uw website bezoeken. Vervolgens bepalen we hoe we hen het beste kunnen benaderen, bijvoorbeeld door display advertising of retargeting. De strategie die we hanteren is afhankelijk van uw bedrijfsdoelstellingen, die we samen met u gaan bepalen.

Voordelen van leadgeneratie

  • Optimaal bereik bij de voor u waardevolle doelgroep
  • Meer leads die daadwerkelijk tot conversie leiden
  • Een op maat gemaakte campagne, gericht op uw bedrijfsdoelen
  • U bepaalt zelf de kosten van de campagnes

Online leadgeneratie door Indicia

Bij Indicia werken gespecialiseerde online marketeers die u graag bijstaan in het werven van waardevolle leads. Samen met u bepalen ze een passende strategie en zorgen voor de meest optimale en efficiënte leadgeneratie campagne.