Wolters Kluwer beoordeelt vlot en gestroomlijnd met

e-Valution app.

Wolters Kluwer is toonaangevend aanbieder van informatie, software en tools. Het bedrijf bedient studenten, fiscalisten, accountants, juristen en verzekeraars. Het tijdig en consequent beoordelen van ruim 19.000 medewerkers in 180 landen is een stevige uitdaging. Indicia’s e-Valuation app brengt daar verandering in.

Makkelijk mobiel beoordelen

Indicia leverde één oplossing, specifiek voor Wolters Kluwer. Een app die per locatie volledig is toegespitst op de wetgeving, taal en cultuur en het beoordelingsproces stroomlijnt. Met de e-Valuation app kunnen leidinggevenden hun medewerkers heel eenvoudig beoordelen, onafhankelijk van tijd of plaats. De e-Valuation app geeft een melding zodra het tijd is voor een nieuwe beoordeling. Daarnaast zorgt de app voor ondersteuning bij het beoordelingsgesprek. Ook zorgt het systeem voor inzicht met behulp van allerlei heldere rapportages. De e-Valuation app wordt gebruikt in vijftien landen. Om te zorgen dat iedereen probleemloos met de app om kan gaan, spreekt hij dertien talen. Daarnaast is rekening gehouden met de wetgeving en cultuur van elk van deze landen. De applicatie wordt volledig door Indicia gehost. Hij is helemaal op het lijf geschreven van Wolters Kluwer en laat zich eenvoudig uitrollen naar andere landen waar het bedrijf actief is.

Voor de bouw van deze oplossing kon Indicia gebruikmaken van haar jarenlange ervaring in de HR markt en onze competentie om ons te verdiepen in de klantvraag. Met de People Performance Suite ondersteunt Indicia HR-afdelingen bij de ontwikkeling, opleiding en het performance management van medewerkers.

Een vast format voor beoordeling

Dankzij deze praktische beoordelingstool krijgen alle medewerkers volgens hetzelfde format hun beoordeling. Dat maakt beoordelingen consistent. Bovendien wordt het veel eenvoudiger om op een betrouwbare manier individuele groei vast te stellen. Ook medewerkers uit de internationale pool onderling vergelijken is hierdoor mogelijk. Dankzij dit consistente, internationale beoordelingssysteem beschikken leidinggevenden over heldere inzichten en voelen medewerkers zich serieus genomen. Per saldo draagt de app daarmee bij aan de werksfeer, de motivatie én de kwaliteit van het werk.

INDICIA case Wolters Kluwer

Highlights

  • Een gestroomlijnd beoordelingsproces
  • Eén beoordelingssystematiek voor medewerkers in 15 landen
  • Tijdige en consistente beoordelingen
  • Houdt rekening met landspecifieke eisen en lokale regels voor dataprivacy
  • Inzichtelijke rapportages op basis van SAP BusinessObjects

Indicia is jouw ideale parter op weg naar meer gekwalificeerd personeel. Benieuwd naar de mogelijkheden?