Snellere communicatie en facturatie voor Strukton Worksphere.

Strukton Workshpere biedt klanten – samen met ruim 2.000 onderaannemers – een comfortabele werkomgeving. Indicia realiseerde een Business Portal, waarmee de organisatie soepel communiceert met haar partners en werkorders en facturen kan verwerken.

Strukton Worksphere neemt de complete zorg voor gebouwen en technische installaties op zich. De organisatie doet dat onder andere voor klanten in de zorg, industrie, mobiliteit en zakelijke dienstverlening. Strukton Worksphere werkt samen met ruim 2.000 onderaannemers. Organisatorisch en administratief gezien is dat een behoorlijke kluif.

Gebruiksgemak voorop

Strukton Worksphere schakelde Indicia in om werkprocessen slimmer te organiseren. Het belangrijkste verzoek: méér doen met minder werkkapitaal. Destijds werkte de organisatie nog op basis van voorfinanciering. Strukton Worksphere betaalde de onderaannemers vóórdat eindgebruikers de rekening betaalden. Om dat proces beter in te richten, ontwikkelden wij een Business Portal die bestaat uit een (mobiele) website, app en sms-dienst. Via de portal kunnen onderaannemers hun werkzaamheden digitaal starten en gereed melden, gewoon op locatie met hun smartphone. Daardoor ontvangt Strukton Worksphere nu direct de gewenste informatie van onderaannemers. Die gemelde werkzaamheden kunnen daarna direct gekoppeld worden aan klanten, projecten en de achterliggende contracten en prijsafspraken. De rapportage en facturatie naar klanten verloopt daardoor veel sneller. Het resultaat: Stukton Worksphere maakt een enorme efficiëntieslag en voorfinanciering is niet meer nodig.

INDICIA case Strukton

Resultaten

  • Efficiëntere werkprocessen
  • Snellere facturering naar de klant
  • Prettige en soepele samenwerking met ketenpartners
  • Slim gebruik van online toepassingen
  • Applicaties en portals met het grootste gebruiksgemak

Benieuwd naar hoe wij jouw werkprocessen slimmer kunnen inrichten? En hoe we daarbij gebruikmaken van de laatste innovaties?